България Кравата Пенка може да остане без дом Стопанинът й

...
България Кравата Пенка може да остане без дом Стопанинът й
Коментари Харесай

Кравата Пенка може да остане без дом

България Кравата Пенка може да остане без дом Стопанинът й се надява само на помощ от най-високо равнище 12 юни 2020, 10:06  Кравата Пенка може да остане без дом Източник: БГНЕС
реди две години кравата Пенка от кюстендилското село Мазарачево избяга в Сърбия.

Заради дейностите на животното до страна отвън Европейския съюз, съгласно настоящото законодателство, българските управляващи трябваше да умъртвят животното. Пенка, обаче беше помилванa.

За нейното избавяне беше направена петиция, в която се подписаха хиляди. Дори сър Пол Маккартни от именитите "Бийтълс " излезе с апел в отбрана на кравата Пенка. Евродепутати също се застъпиха за кравата.

Тревога в Страсбург за българската крава Пенка

След интензивно търсене стопанинът й я намира в Босилеград и връща Пенка вкъщи

От най-обикновена крава, Пенка се трансформира в кралицата на обора.

"Има си хубаво теленце Джон. Радвам се на кравата и на теленцето ", споделя пред NOVA притежателят й Иван.

"Кръстих теленцето Джон на името на британския народен представител Джон Флак, който оказа помощ за оцеляването на кравата ", добави той.

Кравата Пенка е здрава, връщат я на притежателя й

Заради компликациите, през които са минали и претърпели дружно, Пенка е слабостта и гордостта на стопанина си.

Над Пенка и останалите 26 крави обаче са надвиснали още веднъж черни облаци, твърди стопанинът им.

Скоро той няма да има къде да ги отглежда, тъй като са лишили парцела му. Самият той недоумява за какво, откакто има всички нужни документи, съдът дава противоречивия парцел на негов съселянин.

Обезверен Иван се надява само на помощ от най-високо равнище . Затова кани министър председателят Бойко Борисов персонално да го посети.

Ако скоро имотния проблем на Иван не се реши, той обмисля да води Пенка в Народното събрание и там да я остави за развъждане.

Още по тематиката - очаквайте видео.

Говорител на Европейска комисия: Да живее кравата Пенка

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: крава .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Заплатите на военните може да бъдат увеличени с 10%  1 Топлофикация връща близо 31 млн. лева на клиентите си  1 Пуснаха в обращение новата банкнота от 10 лв.  1 До 20 заплати обезщетение при овакантяване на Министерство на вътрешните работи --> Пaрите ни  Заплатите на военните може да бъдат увеличени с 10% Заплатите на военните може да бъдат увеличени с 10%  Топлофикация връща близо 31 млн. лева на клиентите си Топлофикация връща близо 31 млн. лева на клиентите си  Пуснаха в обращение новата банкнота от 10 лв. Пуснаха в обращение новата банкнота от 10 лв.  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие Рекорден брой нови случаи на COVID-19 за денонощие  <br> " />
" Руските невидими армии " - кои са те?
 3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство 3-годишно момче умря седмица след настаняване в приемно семейство  DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/dw-kryvnata-grupa-igrae-reshavashta-rolia-pri-covid-19-6110732 DW: Кръвната група играе решаваща роля при COVID-19 - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/dw-kryvnata-grupa-igrae-reshavashta-rolia-pri-covid-19-6110732 Последни  Учени: Яйцеклетката сама избира идеалния мъж Учени: Яйцеклетката сама избира идеалния мъж  Кравата Пенка може да остане без дом Кравата Пенка може да остане без дом  <p>Къде в <strong>България</strong> да се <strong>отбием</strong> това <strong>лято</strong></p> Къде в България да се отбием това лято  Нападение в Силистренско, кой и за какво преби трима младежи Нападение в Силистренско, кой и за какво преби трима младежи  " Туитър " блокира хиляди сметки от Китай, Русия и Турция  Епидемия по време на пандемия: Жертва на домашно принуждение и безработна Епидемия по време на пандемия: Жертва на домашно...  Проф. Иво Петров: Екстремните ограничения не трябва да бъдат връщани Проф. Иво Петров: Екстремните ограничения не трябва да бъдат...  Притеснение и стерилизация след случай на COVID-19 в къмпинг у нас Притеснение и стерилизация след случай на COVID-19 в...  Нови правила по границите, по кое време ще ни връщат и ще ни лишават ли книжките Нови правила по границите, по кое време ще ни връщат и ще ни...  Джоан Роулинг Бившият на Дж. Роулинг: Плясках я, не съм я бил  Проф. Рачев сподели докога ще продължи динамичното време Проф. Рачев сподели докога ще продължи динамичното време  Опасна обстановка: Мъж вози дете на скутер на Околовръстното Опасна обстановка: Мъж вози дете на скутер на...  Мъж пропадна в шахта, капакът бил спукан Мъж пропадна в шахта, капакът бил спукан  Организация на обединените нации: Да спрем употребата на деца Организация на обединените нации: Да спрем употребата на деца  Sony PlayStation 5 Sony PlayStation 5 е ориентирана към бъдещето  Бонбони с български пробиотик и розово масло Българска рецепта за... бонбони! Без аналог в света  Lilium Jet На 5 години от летящия автомобил на Lilium  Облачно и дъждовно през днешния ден, по кое време ще спрат преваляванията Облачно и дъждовно през днешния ден, по кое време ще спрат преваляванията  93 нови случая на ковид у нас, тревожна е и обстановката по света 93 нови случая на ковид у нас, тревожна е и...  Ретрограден Меркурий в Рак – среща с страсти от предишното Ретрограден Меркурий в Рак – среща с страсти от предишното Всичко от през днешния ден Виц на деня Грипна почивка. Няма кой да гледа детето. Връчват го на татко му и като чува, че ще върви с тате на работа, момченцето блества като… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Отново растеж на инфектираните с ковид в България Отново растеж на инфектираните с ковид в България  Цветомир Найденов разкри депутата зад монопола на Божков  Гърция е подготвена на военни дейности против Турция Гърция е подготвена на военни дейности против Турция  Защо Индия и Китай струпват войска на границата си Защо Индия и Китай струпват войска на границата си  " Това е най-тежката рецесия от Втората международна война насам " Водещи вести  93 нови случая на ковид у нас, тревожна е и обстановката по света 93 нови случая на ковид у нас, тревожна е и обстановката по света  Проф. Иво Петров: Екстремните ограничения не трябва да бъдат връщани Проф. Иво Петров: Екстремните ограничения не трябва да бъдат връщани  Нападение в Силистренско, кой и за какво преби трима младежи Нападение в Силистренско, кой и за какво преби трима младежи  Мъж пропадна в шахта, капакът бил спукан Мъж пропадна в шахта, капакът бил спукан  Опасна обстановка: Мъж вози дете на скутер на Околовръстното Опасна обстановка: Мъж вози дете на скутер на Околовръстното  Нови правила по границите, по кое време ще ни връщат и ще ни лишават ли книжките Нови правила по границите, по кое време ще ни връщат и ще ни лишават ли книжките  Проф. Рачев сподели докога ще продължи динамичното време Проф. Рачев сподели докога ще продължи динамичното време  Джоан Роулинг Бившият на Дж. Роулинг: Плясках я, не съм я бил  Ретрограден Меркурий в Рак – среща с страсти от предишното Ретрограден Меркурий в Рак – среща с страсти от предишното  Lilium Jet На 5 години от летящия автомобил на Lilium  Sony PlayStation 5 Sony PlayStation 5 е ориентирана към бъдещето  " Туитър " блокира хиляди сметки от Китай, Русия и Турция  Епидемия по време на пандемия: Жертва на домашно принуждение и безработна Епидемия по време на пандемия:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР