България Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри Публикуваха

...
България Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри Публикуваха
Коментари Харесай

Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри

България Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри Публикуваха приходите на властта, кой какъв брой пари е икономисал и какво е купил  Виолета Русенова 18 юли 2019, 22:04 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри
Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри
 Нови хакерски офанзиви против страната
Нови хакерски офанзиви против страната
 Пуснаха хакера от ареста, юристът му: Той е почтен
Пуснаха хакера от ареста, юристът му: Той е почтен
 Оправдаха доктора, умъртвил апаш
Оправдаха доктора, умъртвил апаш
 КЗЛД стартира инспекция на Национална агенция за приходите след хакерската офанзива
КЗЛД стартира инспекция на Национална агенция за приходите след хакерската офанзива
 Отлагат тол системата за март следващата година
Отлагат тол системата за март следващата година
 Захариева: Не можем да сме единствено потребители на сигурност
Захариева: Не можем да сме единствено потребители на сигурност
 Концесиите за плажовете ще се разпореждат от Министерството на туризма
Концесиите за плажовете ще се разпореждат от Министерството на туризма

Aнтикорупционната комисия разгласява приходите на властта, за които висшите държавници са длъжни да се регистрират.

Премиерът Бойко Борисов е без парцели или аграрни земи, добити тази година. Няма и заеми. В формалната му декларация са записани 75 000 лв. кеш, от заплати. 190 000 лв. спестени на депозит и към 5 400 лв. заделени от болнични.

83 450 лева е сумата, която министър председателят Бойко Борисов е получил от заплати през 2018 година.

Президентът Румен Радев също няма нови парцели, икономисал е 20 000 лв. на депозит и дружно със брачната половинка си разполагат с 11 000 лв. кеш. През предходната година от заплатата на президента е купена кола за Десислава Радева за 7 000 лв.. Президентът има и инвестиция в капиталов или пенсионен фонд.

122 723 лева е размерът на сумата, получена от трудови приходи за миналата година от президента Румен Радев.

Обвинител номер 1 Сотир Цацаров и брачната половинка му са си купили вила в Пещера през 2018 година - за 58 000 лв.. Двамата имат влогове за над 470 000 лв. - от заплати и наеми, написа в декларацията. Председателят на Върховен касационен съд Лозан Панов е единственият от тримата огромни в правосъдната власт, който не е подал декларация пред КПКОНПИ.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е заявила 75 113 лева от трудови приходи за предходната година. На нейно име има два влога – единия в лв. на стойност 17 278 лева и един в евро на стойност 900.

В данъчната си декларация вицепремиерът и министър на защитата Красимир Качакачанов, който е и водач на партия Вътрешна македонска революционна организация, е заявил 71 351 лева годишен приход от заплата. Съпругата му Росица Слабакова-Каракачанова попада тази рубрика на декларацията със сумата от 59 306 лева Каракачанов държи на влог 11 300 лева от възнаграждения. Като обвързване той е вписал 32 000 лева доплащане по контракт към "Софтметал 07 " ЕООД.

От началото на предходната година парите на властта са на доклад пред антикорупционната комисия.

„ По-важно е депутатите да бъдат самостоятелни, а положителното възнаграждение подсигурява това”, разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

„ Аз пристигам от бизнеса, съблюдавам всички закони”, съобщи Валери Симеонов.

„ Заплатите ни са високи и в случай че не се живее в разкош и с някакви екстри, може да се пести. От това е”, разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Oт заплата Нинова и брачният партньор й имат два влога за към 15 000 лв. и един за евро. Миналата година водачът на опозицията икономисала и за автомобил - за 15 000 лв..

64 194 лева приход от заплата е заявила Корнелия Нинова.

„ Нямахме до момента, купихме кола”, разяснява още Нинова.

Шефът на групата на ГЕРБ в Народното събрание Даниела Дариткова е oбявила пред антимонополната комисия, че няма парцели, само че има влогове в левове, долари и евро. „ Освен заплатата на депутат, която на фона на българите е прилична, не преставам да работя и като лекар”, разяснява Дариткова.

В Народното събрание, като водач на ГЕРБ, Дариткова наследи Цветан Цветанов. А той е описал замяната и пазаруването на нов апартамент за 100 000 лв.. Същият апартамент, който след скандал му струваше всички постове.

Бившият вицепремиер, в този момент народен представител Валери Симеонов изиска баланс в депутатските заплати. „ Защото, от една страна, животът в София не е като в Бургас или в Павликени. От друга страна, заплатата би трябвало да е необвързана с минималната или междинната. Трябва може би да бъде поправена примерно може би на 4 години на всеки мандат, само че не постоянно”, съобщи той.

В декларацията на Симеонов са оповестени 125 000 налични лв. и към 93 000 спестени в банка. Отново - без парцели.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е заявил 82 916 лева от трудови приходи за 2018 година

На въпрос дали се живее умерено, когато няма парцели, Симеонов отговори: „ Що за въпрос ми задавате? Чувствам се изтерзан, разтревожен, не мога да дремя напряко, цяла вечер се търкалям в чаршафите, тъй като нямам имоти”.

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски има приходи от наем и дивиденти - над 1 500 000 лв. в България и над 2 милиона щатски $ в чужбина.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е заявил апартамент в София и равнища в село Борино. Като налични средства Карадайъ разполага с 20 000 лева Има и три депозита на обща стойност 375 130 лева За предходната година депутатът е изкарал 77 986 лева от заплата.

Друг народен представител, Веселин Марешки, през 2018 година е получил безплатно една четвърт от къща в Панчарево. Доходите му са също главно от дивиденти, дружно със брачната половинка си обаче са длъжници по десетки контракти за милиони левове.

Депутатът и водач на партия „ Атака” Волен Сидеров е заявил два жилището в София, благосъстоятелност на брачната половинка му, единият от които унаследен, добит безплатно през 2018 година В графата налични парични средства и влогове Сидеров е записал, че няма нищо за обявление. Декларирал е кредитна карта. Депутатът за 2018 година е получил трудови приходи на стойност 71 139 лева

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> За новата <strong> европейска аристокрация </strong> <br>
За новата европейска аристокрация
 Атанас Скатов покори деветия си осемхилядник Атанас Скатов покори деветия си осемхилядник  <br> Как се извиняват другите зодии <br>
Как се извиняват другите зодии
 <br> Едни от <strong> най-смешните фотоси </strong> на Камила <br>
Едни от най-смешните фотоси на Камила
 1 Различният обред: Да си младоженка в Рибново (СНИМКИ)  1 Хамелонът Елза Патаки (СНИМКИ)  1 Какво прави Бойко Борисов на фотосите на ТВ сериала „ Откраднат живот “?  1 Родни и международни звезди полудяха по FaceApp (ВИДЕО) --> АКЦЕНТИ  Различният обред: Да си младоженка в Рибново (СНИМКИ) Различният обред: Да си младоженка в Рибново (СНИМКИ)  Хамелонът Елза Патаки (СНИМКИ) Хамелонът Елза Патаки (СНИМКИ)  Какво прави Бойко Борисов на фотосите на ТВ сериала „ Откраднат живот “? Какво прави Бойко Борисов на фотосите на ТВ сериала „ Откраднат живот “?  Родни и международни звезди полудяха по FaceApp (ВИДЕО) Родни и международни звезди полудяха по FaceApp (ВИДЕО) Последни  Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри Колко пари имат Радев, Борисов, депутати и министри  <p>Вижте българското знаме на Рожен&nbsp;</p> Вижте българското знаме на Рожен  Нови хакерски офанзиви против страната Нови хакерски офанзиви против страната  Радев: Шефът на Радев: Шефът на " Военна информация " би трябвало да е боен  <p>Мъж откри ампутирания си крайник на кутия с цигари от ЕС</p> Мъж откри ампутирания си крайник на кутия с цигари от Европейски Съюз  Българска акция с интернационална премия за цифров маркетинг Българска акция с интернационална премия за цифров...  Пуснаха хакера от ареста, юристът му: Той е почтен Пуснаха хакера от ареста, юристът му: Той е почтен  Излезе второто класиране за гимназиите Излезе второто класиране за гимназиите  Оправдаха доктора, умъртвил апаш Оправдаха доктора, умъртвил апаш  Кевин Спейси Оттеглиха обвиняванията против Кевин Спейси  „ В кръг “ в главната конкурсна стратегия в Сараево „ В кръг “ в главната конкурсна стратегия в Сараево  <p>КЗЛД стартира инспекция на Национална агенция за приходите след хакерската атака</p> КЗЛД стартира инспекция на Национална агенция за приходите след хакерската офанзива  Джейн Сиймор 68-годишната Джейн Сиймор по бански в Сен Тропе (СНИМКИ)  Отлагат тол системата за март следващата година Отлагат тол системата за март следващата година  <p>Как наподобява мъж, който <strong>не е подстригвал косата си</strong> от 40 години</p> Как наподобява мъж, който не е подстригвал косата си от...  Премиерът на снимачната площадка на Премиерът на снимачната площадка на " Откраднат живот "  <p>Захариева: Не можем да сме единствено потребители на сигурност</p> Захариева: Не можем да сме единствено потребители на сигурност  <p>Депутат за концесията&nbsp;на плажовете: Вся власт Советам&nbsp;</p> Депутат за концесията на плажовете: Вся власт...  <p>Как да приготвите специалитета на Рейчъл...</p> Как да приготвите специалитета на Рейчъл...  Телескопи стартират търсене на светлина от извънземни Телескопи стартират търсене на светлина от извънземни Всичко от през днешния ден Виц на деня Най-страшното тестване за един мъж, когато би трябвало да прояви предвидливост, съобразителност, ексцентрично мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: “Нищо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  182 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски  Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия  БГ звезди се включиха в акция за „ избавяне “ на летния сезон на Черноморието с акция за на Черноморието  Граждани отиват за паспорти - получават фиш, за който не знаят и не могат да платят  Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува  Захвърлен, подминаван и оживял: Сами Водещи вести  Борисов: Аз настоях да платим незабавно за F-16 Борисов: Аз настоях да платим незабавно за F-16  <p>Вижте българското знаме на Рожен&nbsp;</p> 200 гайдари откриват Рожен  <p>Мъж на 31 година с солиден инфаркт &ndash; околните: убийство</p> Мъж на 31 година с солиден инфаркт - околните: ликвидиране  <p>Днес се навършват 182&nbsp;г., от рождението на <strong>Васил Левски</strong></p> 182 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски  Ния Пушкарова Обсебени: за какво не харесваме външния си тип  Радев: Шефът на Радев: Шефът на " Военна информация " би трябвало да е боен  <p>Мъж откри ампутирания си крайник на кутия с цигари от ЕС</p> Мъж откри ампутирания си крайник на кутия с цигари от ЕС
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР