България Кола се вряза в магазин, собственикът твърди, че е

...
България Кола се вряза в магазин, собственикът твърди, че е
Коментари Харесай

Кола се вряза в магазин, собственикът твърди, че е открадната

България Кола се вряза в магазин, притежателят твърди, че е открадната Мъжът споделя, че оставил ключовете в нея  Виолета Русенова 8 юли 2019, 14:22  Кола се вряза в магазин, притежателят твърди, че е открадната Източник: БГНЕС
ек автомобил се вряза в магазин за хранителни артикули в село Пороминово, община Кочериново, област Кюстендилска, оповестява БГНЕС. Собственикът на колата оповестил, че е открадната.

Инцидентът станал в 3 часа след среднощ в неделя на основната улица в селото. На "У "-образно кръстовище, вместо да завие наляво, лекият автомобил се качил на тротоара, съборил маси и чадър, след което се врязал в стената на магазина.

Собственикът на магазина дошъл 10 минути след удара, в колата нямало лидер, тя била заседнала в чадъра.

„ Знаехме на кого е колата, индивидът спеше, колкото да го събудихме. Вечерта беше на бира на масите пред магазина “, сподели собственичката на магазина за хранителни артикули. Според нея не може човек, блъснал колата си преди 10 минути, да заспи толкоз бързо.

Собственикът на колата, който е от София и живее в наследствена къща, се сетил, че вечерта оставил ключовете в автомобила.

Младежи разказали, че след среднощ видели на няколко пъти автомобилът да минава през селото, само че бил ръководен от цялостен и плешив мъж, който не дава отговор на описанието на притежателя на колата.

Взета му е проба за алкохол, само че по неофициална информация дрегерът е посочил 1.3 наличие на алкохол в издишвания въздух.

Стената на магазина, от която имало избити тухли, в неделя е измазана, деформирана е решетъчната врата към комерсиалния обект.

Лекият автомобил, зарязан на 20 м от магазина, е обработен за отпечатъци. Работата по случая продължава в РУП-Рила, известен е дежурен прокурор, оповестиха от пресцентъра на ОДВНР-Кюстендил.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Скандалът със Сърбия: Борисов разяснява, Харадинай благодари <br>
Скандалът със Сърбия: Борисов разяснява, Харадинай благодари
 Дворец на 3400 години Дворец на 3400 години " изплува " в Ирак  С какво да се храним при стомашни проблеми С какво да се храним при стомашни проблеми  <br> Маникюри, които са <strong> повече от ексцентрични </strong> (СНИМКИ) <br>
Маникюри, които са повече от ексцентрични (СНИМКИ)
 1 Шейха Моза: Най-стилната жена в Арабския свят (СНИМКИ)  1 Когато модата и архитектурата се срещнат (СНИМКИ)  1 Като близначки: Звездни майки и техните дъщери (СНИМКИ)  1 Откъде идва „ френската целувка “ и за какво се назовава по този начин --> АКЦЕНТИ  Шейха Моза: Най-стилната жена в Арабския свят (СНИМКИ) Шейха Моза: Най-стилната жена в Арабския свят (СНИМКИ)  Когато модата и архитектурата се срещнат (СНИМКИ) Когато модата и архитектурата се срещнат (СНИМКИ)  Като близначки: Звездни майки и техните дъщери (СНИМКИ) Като близначки: Звездни майки и техните дъщери (СНИМКИ)  Откъде идва „ френската целувка “ и за какво се назовава по този начин Откъде идва „ френската целувка “ и за какво се назовава по този начин Последни  Кола се вряза в магазин, притежателят твърди, че е открадната Кола се вряза в магазин, притежателят твърди, че е...  Камерън Бойс Звездите скърбят за Камерън Бойс, който умря едвам на...  Пловдив Градът, който окуражава младите в чужбина да се върнат...  Опасни субстанции в играчките Опасни субстанции в играчките " желе "  Жоао Жилберто Жоао или бащата на "Момичето от Ипанема "  <p><span style= Адрастея – една от най-тайнствените луни в...  <p>Арести във военното разузнаване за изнасяне на държавни тайни</p> Арести във военното разузнаване за изнасяне на държавни...  <p>Какви са проблемите пред сезона на морето</p> Какви са проблемите пред сезона на морето  Супер храни и приятни изненади в „ Черешката на тортата “ тази седмица Супер храни и приятни изненади в „ Черешката на тортата “...  <p>7 летни <strong>ястия</strong> - <strong>за всеки ден </strong>от новата седмица</p> 7 летни ястия - за всеки ден от новата седмица  Huawei: Нашата опция ще е по-бърза от Android Huawei: Нашата опция ще е по-бърза от Android  Караянчева за оставката на Цветанов: Да гледаме напред Караянчева за оставката на Цветанов: Да гледаме напред  <p>За <span style= За българския пробив на интернационалната кино сцена  Марая Кери Марая Кери отвори бутилка с глас (ВИДЕО)  Джипът на плажа карал бързо, заседнал за секунди Джипът на плажа карал бързо, заседнал за секунди  <p><strong>Как се промениха</strong> разбивачите на женски сърца от 80-те?</p> Как се трансформираха разбивачите на женски сърца от 80-те?  <p>Учени: Най-евтиният метод да спрем световното затопляне</p> Учени: Най-евтиният метод да спрем световното стопляне  <p>За <strong>неподозираните изгоди от седефчето</strong> и къде да го откриете</p> За неподозираните изгоди от седефчето и къде да го...  <p>Екшън, обърната кола и гонка с полицията на малолетни затворници</p> Екшън, обърната кола и гонка с полицията на...  Renault Megane RS Trophy-R За горещините: най-горещият хечбек Всичко от през днешния ден Виц на деня Тъщата се готви за скок с парашут. Обръща се към зетя: – Жоре, в случай че не се отвори парашута, какво да върша? – Спокойно, мамо, никой… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Момчето, което прави българската бира известна в Европа  Уникални ретро фотоси на Слънчев бряг преди близо 50 години  Заведение изникна до вълните в Ахтопол Заведение изникна до вълните в Ахтопол  Сами ли сме във Вселената? Милиарди планети с условия за живот Милиарди планети с условия за живот  Двойка се венча пред хиляди непознати - Северняшка женитба в наши дни  Вековната билка с чудно деяние Водещи вести  <p>Какви са проблемите пред сезона на морето</p> Бизнесът - хотелите са положителни. Какви ограничения би трябвало да се вземат  Джипът на плажа карал бързо, заседнал за секунди Джипът на плажа карал бързо, заседнал за секунди  <p>Арести във военното разузнаване за изнасяне на държавни тайни</p> Арести във военното разузнаване за изнасяне на държавни секрети  <p>Температурите падат, стихии и превалявания тази седмица</p> Температурите падат, стихии и превалявания тази седмица  <p>За <span style= За българския пробив на интернационалната кино сцена  Жоао Жилберто Жоао или бащата на " Момичето от Ипанема "  <p><span style= Адрастея – една от най-тайнствените луни в Слънчевата система  Опасни субстанции в играчките Опасни субстанции в играчките " желе "  <p>7 летни <strong>ястия</strong> - <strong>за всеки ден </strong>от новата седмица</p> 7 летни ястия - за всеки ден от новата седмица  Камерън Бойс Звездите скърбят за Камерън Бойс, който умря едвам на 20 години  Пловдив Градът, който окуражава младите в чужбина да се върнат назад  Супер храни и приятни изненади в „ Черешката на тортата “ тази седмица Супер храни и приятни изненади в „ Черешката на тортата “ тази седмица  Huawei: Нашата опция ще е по-бърза от Android Huawei: Нашата опция ще е по-бърза от Android  Марая Кери Марая Кери отвори бутилка с глас (ВИДЕО)  <p><strong>Как се промениха</strong> разбивачите на женски сърца от 80-те?</p> Как се трансформираха разбивачите на женски сърца от 80-те?  <p>Учени: Най-евтиният метод да спрем световното затопляне</p> Учени: Най-евтиният метод да сп
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР