България като скритото бижу на Европа през погледа на младите

...
България като скритото бижу на Европа през погледа на младите
Коментари Харесай

За Европа България е скрито бижу, показват видеоклипове за европредседателството

" България като скритото украшение на Европа " през погледа на младежите е видеоклипът, с който страната ни ще бъде показана по време на председателството.

3-минутният клип бе показан пред публицисти в пленарната зала за европредседателството от отрасловия министър Лиляна Павлова.

Клипът показва България през погледа на двама влюбени. В него образната еднаквост и репрезентация, снимани по най-високи стандарти, показва страната ни, като място, в което можеш да се влюбиш от пръв взор и по-късно искаш да се връщаш нееднократно.

Сюжетът е построен през погледа на двама влюбени - актьорите Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова. Музиката е особено композирана от Краси Тодоров.
Видеоклипът: " Това е България " е сниман за 10 дни. Двамата персонажи се срещат на жп гара " Ябълково ", от която потеглят на странствуване в България, в която се влюбват.

Вторият клип, който бе показан, е отдаден на основните цели на страната ни по време на председателството.

В клипа главното обръщение, че Европа се нуждае от повече сигурност, непоклатимост и взаимност.
" Това, което желаеме да дадем като поръчка, е да имаме вярната посока, което да направи Европа едно положително място за живеене за младежите ", уточни Павлова.

Предстои да бъде показан още едни клип с великите персони на България, който цели да покаже - това, което България е дала на света.

Разработването на видеоклиповете е с открита социална поръчка на стойност 202 хиляди лв..

Освен трите клипа са създадени, анимацията, логото и композицията на музиката.

На въпрос, обвързван с откриването на председателството с митинги по отношение на курортния комплекс Банско и строителството на втора кабинкова линия, Лиляна Павлова съобщи:
" На мен персонално ми се желае да не започваме председателството с митинги. В България ще бъдат всички европейски интернационалните медии ".

Предстои да бъде закупено телевизионно време за промотирането на председателството. Клиповете, с изключение на на български ще бъдат показани и на британски език, както и с жестонимичен превод. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР