България Каракачанов и Горанов: Правителството няма намерение да подава оставка

...
България Каракачанов и Горанов: Правителството няма намерение да подава оставка
Коментари Харесай

Каракачанов и Горанов: Правителството няма намерение да подава оставка

България Каракачанов и Горанов: Правителството няма желание да подава оставка Финансовият министър разгласи, че ГЕРБ ще отхвърли вота на съмнение на Българска социалистическа партия 14 юли 2020, 12:56  Столична дирекция на вътрешните работи с апел към протестиращите да не се поддават на провокации
Столична дирекция на вътрешните работи с апел към протестиращите да не се поддават на провокации
 Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев...
Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев...
 Експерти: Как могат да се предотвратят тежки произшествия по автомагистралите
Експерти: Как могат да се предотвратят тежки произшествия по автомагистралите
 Близки на Кристин: Все още мисля, че ще я видя, ще я прегърна
Близки на Кристин: Все още мисля, че ще я видя, ще я прегърна
 Гешев: Никой не е над закона. Днес ще го покажем на всички българи
Гешев: Никой не е над закона. Днес ще го покажем на всички българи
 Кристиан Николов, упрекнат за злополуката с Милен Цветков, упорства да излезе от ареста
Кристиан Николов, упрекнат за злополуката с Милен Цветков, упорства да излезе от ареста
 Какво ще бъде времето през днешния ден
Какво ще бъде времето през днешния ден
 Пети ден на митинги в София и страната
Пети ден на митинги в София и страната

равителството не обмисля оставка, разгласи в Пловдив финансовият министър Владислав Горанов.

Той изясни, че ГЕРБ няма да подаде оставка, до момента в който не извърши всичко, което е заложено в управническата стратегия на партията, съобщи NOVA.

Горанов разяснява и претенции избор на съмнение от Българска социалистическа партия, като съобщи, че към момента ГЕРБ не са се срещнали публично с претекстовете, само че съобщи, че левицата не е в кондиция да ръководи.

Финансовият министър отговори на упреците и обвиняванията от страна на Васил Божков, че е получавал пликове с пари, като съобщи, че "това са спекулации от обвинен човек, който заради климатичните условия, в които се намира, продължава да приказва сходни неща ".

Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев...

"Това няма да е сполучлив избор, защото сътрудниците, подкрепящи държавното управление са консолидирани по това, че има какво още да свършим. Ще отхвърлим този избор на съмнение, когато бъде импортиран, защото още не сме се срещнали с него публично ", съобщи Горанов.

Гешев: Никой не е над закона. Днес ще го покажем на всички българи

Че към днешна дата не знае да се обмисля държавна оставка, разяснява също пред публицисти и вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Той беше безапелационен, че българските жители са в правото си да стачкуват, само че прикани да не се стига до провокации във връзка с полицията.

Каракачанов дефинира като "достатъчно уравновесено " посланието на американското посолство.

"Фактът, че разнообразни елементи на обществото го четат по друг метод демонстрира, че посланието е ясно. И едните имат право да стачкуват и би трябвало да бъде почетено това право, само че би трябвало да се съблюдава и закона и да има върховенството на закона ".

В понеделник в обява в страницата си във Фейсбук, посолството на Съединени американски щати написа, че поддържа "българския народ в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона. "

На въпрос дали го тормози, че през днешния ден следва митинг за шести следващ ден, Каракачанов сподели, че жителите са в правото си да стачкуват за тематики, които намират за обективни или за нерешени проблеми. Той уточни, че митинги има на всички места и даде образец с продължителните митинги на "жълтите жилетки " във Франция.

Всеки има право да показва мнението си, само че всеки би следвало да слуша и мнението на другия. Призивът ми още първоначално и в този момент е - дано да не ескалираме нещата във връзка с полицията, сподели вицепремиерът, като добави, че тя е на улицата, с цел да охранява публичния ред. И в случай че политиците нещо са сбъркали, няма потребност гневът на хората да се излива върху униформените, съобщи Каракачанов.

Попитан по какъв начин ще разяснява побоя над няколко индивида, Каракачанов отговори - "по същия метод начин, по който ще разясня и нападенията против служители на реда ".

"Счупения нос, счупените два пръста, офанзивите против служители на реда. По същия метод. Не считам, че някой има повече права от различен ", разяснява вицепремиерът. Според него служителите на реда не са "боксова круша " без права, а и не е обикновено някой да се пробва да ескалира цивилен митинг и да го накървява.

Според вицепремиера защитата на митингите е добре проведена, само че нещата зависят и от двете страни. Ако митингите са като в последните три дни - без ексцесии против полицията, и тя не реагира. Няма страна в света, в която ще нападнеш служител на реда и той ще си съобщи униформата и значката. Така че, дано да бъде толерантни към хората, отново споделям - в случай че политиците са отговорни, виновност за това не носят служителите на реда, сподели той и добави, че постоянно е бил съперник на това българи да се ненавиждат с българи.

Попитан по какъв начин разчита обръщението на американското посолство, тъй като от едната страна го разчитали като поддръжка на митингите, а от друга - като поддръжка на правовата страна, Каракачанов сподели, че го възприема като умерено обръщение към цялото общество. Първо - че би трябвало да има господство на закона, и второ - че жителите също имат право да показват мнението си и няма нищо по-нормално от това хората, когато считат, че проблеми за решение, да стачкуват за тяхното решение.

Каракачанов чака събиране на съдружния съвет най-вероятно в четвъртък.

Той съобщи, че не желае да влиза в сметките на другите политически партии, като разяснява, че неприятното в България е, че партиите си вършат сметките, а най-после дебелата сметка я заплаща жителят. Според него би трябвало да се разсъждава по различен метод. Може да има всичко, и предварителни избори, и експертни или служебни държавни управления, само че политиците би трябвало да дефинират 5-6 съществени целта за развиването на страната. Защото всичко останало е "стани да седна " и виждаме, че след митинги в страната на гърба им идват нови държавни управления, само че нещата не се трансформират. Няма партия, пристигнала на власт в България, която да не се е възползвала от митингите или пък против нея да не е имало такива, разяснява той. Каракачанов още веднъж подчертава върху демографската злополука, приключването на младежи от страната, дезинтеграцията на обществото, ниските приходи, стопанската система, земеделието.

Според вицепремиера е обикновено да има разговор, а не война сред институциите, което е грозно е непродуктивно. Според Каракачанов може да се седне на маса за спор, даже митингите да не престават, в който нещата да се обсъдят и без значение от спектъра на този, който ще бъде на власт, да има ясна визия за развиването на България.

Министърът на защитата откри през днешния ден изложбата на Националния военноисторически музей "Армията във време на промени ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев... Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев...  Близки на Кристин: Все още мисля, че ще я видя, ще я прегърна Близки на Кристин: Все още мисля, че ще я видя, ще я прегърна  Прокуратурата: Днес ще стане ясно по какъв начин Василев и Божков си партнират с Прокуратурата: Днес ще стане ясно по какъв начин Василев и Божков си партнират с " почтени " политици и " свободни " публицисти  159 нови случая на ковид у нас, 8 души са умряли 159 нови случая на ковид у нас, 8 души са умряли  1 Предлагат нови правила за преизчисляване на пенсии  1 КНСБ: В началото сме на доста тежка рецесия  1 Австрия забрани полетите от България --> Пaрите ни  Предлагат нови правила за преизчисляване на пенсии Предлагат нови правила за преизчисляване на пенсии  КНСБ: В началото сме на доста тежка рецесия КНСБ: В началото сме на доста тежка рецесия  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев... Прокуратурата със записи. Божков: С’а би трябвало до дъно! Бойко, Гешев...  <br> Австрия <strong> забрани </strong> полетите от <strong> България </strong> и още <strong> 9 страни </strong> <br>
Австрия забрани полетите от България и още 9 страни
 Синът на Ная Ривера гледал по какъв начин водите гълтам майка му Синът на Ная Ривера гледал по какъв начин водите гълтам майка му  Човечеството Човечеството " мести " Земята с 3 милиона години обратно Виц на деня Виктор Юго пътувал из Франция. В едно село му поискали паспорта и служителят на реда го попитал с какво се занимава: - Ами, аз пиша - отговорил… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Неизвестен откри пукотевица в Бруклин, има ранени Неизвестен откри пукотевица в Бруклин, има ранени Нападателят е стрелял от автомобил  Откриха античен замък на ацтеките в Мексико Откриха античен замък на ацтеките в Мексико По време на разкопките археолозите са разкрили и доказателства за резиденцията на Кортес  Юпитер и луните му ще са забележими с бинокъл Юпитер и луните му ще са забележими с бинокъл Най-голямата планета в Слънчевата система наближава най-близката си точка до Земята  Бойко Рашков Президентът Радев назначи Бойко Рашков за член на своя Правен съвет Рашков има дълготраен юридически стаж  <p>Гришо удостовери: Вече съм отрицателен за COVID-19</p> Гришо удостовери: Вече съм отрицателен за COVID-19 Очаквам с неспокойствие да възобновя тренировки, написа тенисистът в Instagram  Бившият заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев COVID-19: Знаем ли какво да вършим, в случай че мислим, че сме инфектирани Бивш заместник-министър схваща, че е инфектиран с ковид, откакто по лична самодейност се тества в частна лаборатория  Брад Пит мисли за отвод от актьорството, ще стане ли пчелар Брад Пит мисли за отвод от актьорството, ще стане ли пчелар Пит даже е поставил големи кошери в градината на дома си в Лос Анджелис  Изтребител на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се разруши по време на кацане Изтребител на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се разруши по време на кацане Това е петата злополука на военен аероплан в Съединени американски щати от месец май насам  Илън Мъск стана 10-ият най-богат човек в света Илън Мъск стана 10-ият най-богат човек в света Високата стойност на акциите на Tesla го изстреля още по-високо в листата на милиардерите  Софтуер смъква пръстови отпечатъци от фотоси Софтуер смъква пръстови отпечатъци от фотоси Това е една от специфичните разработки на " загадка " лаборатория в Съединени американски щати  <p>Jazz отваря нова глава в историята на Honda</p> Jazz отваря нова глава в историята на Honda Да, Honda има напълно електрически модел, само че той занапред следва да пристигна у нас. Jazz е първият модел в новата гама на Honda, който ще бъде предлаган единствено с хибридно задвижване.  15 любопитни обстоятелството за човешкия мозък 15 любопитни обстоятелството за човешкия мозък Нашият мозък крие някои в действителност впечатляващи секрети  Лятно прелъщение: Торта Павлова с червени плодове Лятно прелъщение: Торта Павлова с червени плодове Вижте по какъв начин да си я приготвите  Храмът Турция отговори на Европейски Съюз за " Света София " Европейски Съюз поддържа предлагането Турция да бъде призована да преразгледа и анулира решението за обновяване на мюсюлманските служби в храма  Престижно отличие за NOVA Престижно отличие за NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР