България живее в цикъл от лъжа до лъжа. Лъжата е

...
България живее в цикъл от лъжа до лъжа. Лъжата е
Коментари Харесай

Симов: И за зелените коридори ли е виновен доцент Мангъров?

" България живее в цикъл от неистина до неистина. Лъжата е станала естественото положение на властта и нейните лакеи. Днес следващата политическа пиратка гръмна - единствено няколко дни след оповестяването на " зелените коридори " концепцията изпуши. Защото нямало ваксини.
Четох с книжовен смут тирадите на здравния министър Костадин Ангелов, който устрои шумно телевизионно шоу с монолог против " Астра Зенека ". Далеч съм от мисълта, че огромната корпорация няма потребност от сапунисване, само че казусът е, че за забавянето на доставките и за проблемите с фармацевтичния колос се знае от най-малко месец насам ", във Facebook.
 Здравният министър атакува AstraZeneca: Нямаме потребност от вежливост, а от ваксини Здравният министър атакува AstraZeneca: Нямаме потребност от вежливост, а от ваксини
Образно казано ние се надбягваме с вируса и ще забележим кой ще финишира пръв. На фона на обстановката в страната сме извънредно неприятно...
" На всичкото от горната страна медиите незабавно хванаха министъра в неистина (колко предвидимо!) - България трябвало да получи 451 832 дози през февруари, а в този момент щели да дойдат 170 400 дози. Кратка информация в уеб страницата на министерството обаче демонстрира напълно друга цифра - в проекта за имунизациите там е записано, че през февруари страната ни чака 261 997 дози.
Ясно е за какво е стигнахме до жонгльорството с цифри. Някой различен би трябвало да е отговорен за тоталния неуспех на имунизационния проект. Цял месец слушахме костюмари със съществени лица да ни изясняват за етапи - 1-ва, 2-ра, 3-та, четвърта, чак до шеста и никой не изясни изпълнихме ли тези етапи, защитихме ли уязвимите групи?
След това помпозно обявихме за зелените коридори и таман хората научиха за тях и се оказа, че всичко това стопира. Цяла седмица имам опция да диспутирам с Тома Биков в предаването " Пресечна точка " и там виждам отразен безусловно същия нрав. Не, " Астра Зенека " към момента не е посочена като провинен за неуспеха.
Ролята е отредена на доцент Мангъров. И всичко това с изобилна добавка от непрекъснати неистини за триумфи, върхове, положение на страната. Все се е случвало някой да се пробва да подмени действителността, само че тези в действителност желаят да ни заключат в личния си свят на измислици и измами. Лъжите обаче не имунизират. Измамите не се борят с Ковид. Телевизионното екстази не може да размени баналния смут на действителността. "
 Психиатър: Тома Биков атакува Мангъров, само че не помни по какъв начин назова ментора си, а след това поприклекна под шлифера му Психиатър: Тома Биков атакува Мангъров, само че не помни по какъв начин назова ментора си, а след това поприклекна под шлифера му
Актьорчето Тома Биков в Пресечна точка си разреши да каже " Дано Мангъров най-сетне си откри попрището " във връзка включването на последн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР