България извърши подвиг на това световно първенство, равносилен на това

...
България извърши подвиг на това световно първенство, равносилен на това
Коментари Харесай

Цитат на деня: Това беше подвиг, все едно България с осем изтребители F-22 да победи всички

" България извърши героизъм на това международно състезание, равностоен на това България да води война в трета международна война с осем изтребители от пето потомство F-22 " Раптор " против Русия, Израел, Украйна, Беларус, Италия, Япония, Съединени американски щати и да победи всички... "

Това написа ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева във " Facebook " след завръщането на тима от международното състезание в Баку. В понеделник вечерта на летище " София " тя сподели, че " е омерзена до дъното на душата си " поради оценките на ансамбъла. Днес показа своята истина и във " Facebook ".

Българките завоюваха бронзов орден в многобоя и сребърен в съчетанието с пет топки.

" Малката България с респектиращата си към този момент 70-годишна история в този спорт, в този миг е с най-силния отбор в света, безапелационен и безспорен факт, и с фантастичната Боряна Калейн в топ 3, след Русия и Израел ", написа Раева.

" Обществото на българската художествена гимнастика в никакъв случай не е било по-обединено и заедно в цялата си история ", добави тя.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР