България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което

...
България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което
Коментари Харесай

Рашидов: В България остава това, което не става за чеп за зеле

България изнася капацитета си в чужбина, а остава това, което „ не става за клин за зеле “. Това заяв депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов пред Българска национална телевизия.

Той сподели, че не съжалява, че не е министър на културата в настоящето държавно управление. Обясни, че е бил министър задоволително дълго време и е бил демотивиран от " така наречен интелектуалци и платени протестъри ", които са подлагали на критика плановете му като Ларгото и „ Квадрат 500 “ в София. Сега същите хора са във властта на управителен позиции, съобщи депутатът.

" Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на създател. В България никой не е привикнал да се отхвърля. Благодаря на премиера Борисов, тъй като бях до последно в кандидатурата, само че нуждая се от отмора. Непрекъснато имаше дежурни, които ме упрекваха в обири и измами ", сподели депутатът.

Рашидов осъди държанието на опозицията в настоящия парламент, само че означи, че в случай че тя продължи да се държи по този начин „ детско “, най-вероятно партия ГЕРБ ще ръководи и след идващите избори. Той означи, че публичното говорене е нехигиенично, от което е потърпевш и персонално той. Синът му живеел в чужбина, тъй като дъщерите му били унизени в учебно заведение поради медийния облик на дядо им. " Сериозни култури и страни са починали, тъй че да не си вършим илюзии, че дребна страна като България ще издържи ", означи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР