България излиза срещу Словения в решителен мач за първото място

...
България излиза срещу Словения в решителен мач за първото място
Коментари Харесай

България излиза срещу Словения - гледайте решителния двубой от 21 ч по БНТ1

България излиза против Словения в съдбоносен мач за първото място в своята група в Лигата на нациите. Двубоят ще се излъчва директно по БНТ1 от 21:45 ч. Последните вести преди мача вижте от директното включване на Росен Станчев от Националния стадион " Васил Левски ".

Тази вечер е последният за отбора ни мач през 2018 година в Лигата на Нациите. Шансове има за присъединяване и във финалната фаза следващата година. Това може да стане в случай че трикольорите победят последния в класирането, само че съгласно експертите не и по класа тим на Словения.

След вчерашния снеговалеж, през днешния ден теренът наподобява чудесно квалифициран... По-сериозният въпрос остава какъв брой почитатели ще поддържат националите. Продадени са към 5100 билета.

Селекционерът Петър Хубчев може да разчита на всички свои избраници, без санкции Тодор Неделев. За Словения трима отпадат поради травми.

И нещо много-важно - сама по себе си победа за България няма да е задоволителна. Погледите ни ще са ориентирани и към дуела сред Кипър и Норвегия. Норвежците са главния ни съперник за първата позиция и са с един гол по-добра головата разлика от тази на България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР