България Иванчева и Петрова: Невинни сме и вече може да

...
България Иванчева и Петрова: Невинни сме и вече може да
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Невинни сме и вече може да го докажем

България Иванчева и Петрова: Невинни сме и към този момент може да го потвърдим Специализираният углавен съд ще гледа обжалването на присъдата им на втора инстанция  Жанета Нейкова 26 юни 2019, 19:24  Иванчева и Петрова: Невинни сме и към този момент може да го потвърдим Източник: БГНЕС
готвени сме. Ние сме изцяло почтени и това към този момент ще може да го потвърдим с помощта на фрагментите, които медиите направихте по време на това шокиращо задържане. Едва в този момент успяхме да ги разгледаме.

Това обявиха отстраненият кмет на "Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, които пристигнаха в спецсъда, с цел да вземат участие в разпределението на състава, който ще гледа обжалването на присъдата им от Специализирания углавен съд на втора инстанция, оповестява БГНЕС.

На първа инстанция Иванчева беше наказана на 20 години отнемане от независимост, а заместничката й - на 15 години.

Осъдиха Иванчева на 20 година затвор

"Това което се случва е безусловно злокобно. Никой в никакъв случай не е желал пари на Ваклин или на различен вложител. Всичко това е режисура. Нашият живот и този на фамилиите ни е унищожен ", съобщи Петрова и добави, че от ареста е занесла дървеници в дома си, от които и до през днешния ден не може да се отърве. Тя сподели ръката, която е нахапана от дървеници.

Иванчева разкри, че профайлъри са им помогнали да видят на публикуваните по медиите фрагменти, че парите са подхвърлени от следователката Арабаджиева, която е от Пловдив.

"Доказахме, че тя е цялостен джоб, празен джоб. Точно преди да мине пред кашона има фотоси, които демонстрират празния кашон, където няма пари ", разгласи Иванчева.

Петрова разкри още, че арбитър Иво Хинов е бил измамен с подправен протокол, както и че СРС-тата са манипулирани и датите им са подменяни.

"СРС-то на 23-ти е фалшифицирано и това си личи от думите на Дюлгеров, който споделя, че колата й е ударена, а всички знаем, че аз съм ударена на 31-ви ", изясни Иванчева. Тя прикани премиера Бойко Борисов да се сезира като експерт и човек на пагона, като жител и мъж, и да види, че чиновници на по-ниско равнище засрамват и унижават почтени хора, и би трябвало да бъдат осъдени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР