България има своя нов милионер от тототоВ последния тираж човек

...
България има своя нов милионер от тототоВ последния тираж човек
Коментари Харесай

Историите на българските тотомилионери

България има своя нов милионер от тотото

В последния тираж човек от София позна и шестте цифри, изтеглени в играта " 6 от 49 ". Комбинацията е 6, 13, 20, 24, 35, 40. Печалбата е внушителна и е на стойност 5,7 млн. лева, написа.

Фишът за 2,60 лева е пуснат в София, само че от тотализатора към момента не афишират в кой пункт е станало това. Новият милионер е 126-и в историята на Българския състезателен тотализатор. За идващия тираж в неделя джакпотът ще стартира от 2 млн. лв..

С 300 бона, или близо 6 млн. лева, по-богат става 31-годишният готвач Петко Семерджиев от Пловдив през 2016-а. В края на март животът му радикално се трансформира, откакто Петко удря
джакпота в играта " 6 от 49 " с фиш на стойност 6,80 лева Комбинацията от цифри е 2, 4, 5, 11, 22, 27. Цифрите му хрумват на място в дребен тотопункт в Банско, написа

Любопитното е, че шансът каца на рамото на Петко в последния му работен ден за сезона в курортното градче. Вместо да се насочи към морето, където да продължи да работи, ергенът стяга багажа и стартира да обикаля света.

Допреди да удари шестицата, Петко споделя един покрив с цялото си семейство. След колосалната облага младият мъж става притежател на няколко първокласни жилището и вила край морето. Започва да гради личен бизнес с ресторант, в който е основен готвач.

Само три месеца по-късно през юни софиянецът Ангел Михайловски пуска фиш от 85 стотинки и гушва 3 310 841 лева 45-годишният мъж непретенциозно декларира, че ще намерения за бъдещето на фамилията и най-много това на децата си и ще влага парите в отдавнашен проект, който не пожелава да разкрие.

На път към фризьорския си салон в Силистра Красен Монев взема фиш и задрасква магични за него цифри, взети от книгата, която написа. Няколко дни по-късно той плаче от наслада и целува същата служителката в тотопункта, която му заверява билета. Шифърът на Краси му носи 3-те милиона облага. Фризьорът престава да подстригва, обикаля света, написа си книгата и оказва помощ на другари.

Крум Тонев паркира служебния си бус, с който разнася месо по магазините, и се прибира вкъщи. Жена му Искра пуска тв приемника и вади фиша, който Крум е пуснал в столичния кв. " Обеля ". Докато се занимава със сина си, бъдещият милионер чува въодушевения глас на Искра.

" Имаме четворка, не, не... петица... Шестица. " Семейството печели 2 867 557.20 лева Крум три пъти сграбчва по-рано по хилядарка от петици. Интригуващ факт е, че през 2012 година родителите му познават и шестте цифри в играта, само че се оказва, че тогава са пропуснали да пуснат фиш.

На 14 април 2020 година Лили Митева от Исперих схваща, че държи в ръцете си печелившата композиция и
джакпотът от 5 457 471 лв. в играта " 6/49 " на висока скорост се насочва към банковата ѝ сметка. Така тя става 108-ият тотомилионер и се подрежда в листата след двамата късметлии, спечелили милионите в два поредни тиража през януари.

Нейният образец се оказва инфекциозен за почитателя на онлайн залозите Недялко Иванов от София. Девет дни по-късно - на 23 април, щастливият еколог прибавя към активите си
джакпот от 1 597 676 лв., извоюван от играта " 6 от 42 ".

Лекото мъртвило за няколко седмици се оказва мъртвило пред финансова стихия, провокирана от шанса на Радослав Петев от Варна. Строителният инженер стартира да строи единствено личните си фантазии с
джакпот от 4 193 762 лв., извоюван от играта " 6 от 49 ".

Печалбите у нас са нищо спрямо 68-те млн. евро, който гушка вуйна Гошка в Испания. През август 2016-а тя печели баснословната сума в селцето Кинтанар дел Рей, където от години живее. Броени дни по-късно дамата и фамилията ѝ се покриват от боязън да не станат жертва на мафията. Едва неотдавна още веднъж семейството на милионерката се появява, откакто дълго време е в безспорна неопределеност.

Съдбата обаче се оказва жестока за други двама печеливши от игрите на щастието. През ноември 2020 година си отива тотомилионерът от Перник Росен Русимов, забогатял с 4,8 млн. с печеливш фиш. Той издъхва ненадейно на сутринта, откакто предходната вечер се забавлява с другари.

Според близки на Росен, по-известен в Перник като Джуджето, той не е боледувал. Извиканите медици единствено открили гибелта на 55-годишния перничанин.

Броени дни по-рано издъхва и тотомилионерът Румен Пеовски от село Покровник. Въпреки напъните на лекарите в болничното заведение в Благоевград уврежданията, които предизвиква селскостопанската отрова Б58, са несъвместими с живота. Унищожен е стомахът му и всички вътрешни органи.

Тежка меланхолия, породена от серия неудачи, е посочена за основата на съдбовното му решение. Пеовски става милионер от тотото, като с фиш от 1,20 лева завоюва близо 1,7 млн. лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР