България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите

...
България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите
Коментари Харесай

Депутатите от „Зелено движение“ ще подкрепят правителство с втория мандат

„ България има потребност от постоянно държавно управление, което да извърши нужните законодателни и институционални промени. Затова Политическа партия „ Зелено придвижване “ взе решение да разпореди на народните представители на партията да поддържат кабинета „ Денков “ , оповестиха от партията, която част от обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

bTV разполага с цялостния лист с имена

От политическата мощ допълват, че не са номинирали претенденти, които да бъдат част от кабинета, само че „ ще следи деликатно работата на министрите от основни за страната браншове като околната среда и водите, енергетиката, районното развиване, земеделието и горите.

Николай Денков разгласи в Народното събрание, че съставът на кабинета към този момент е явен

„ Няма да отстъпим по никакъв метод от своите правила и политики и при всяко клатушкане в популистка и нездравословна за дълготрайния разцвет на страната посока ще реагираме навреме и съответно. Включително няма да се поколебаем да подлагаме на критика министри от кабинета, чиито дейности не са задоволително амбициозни “, показват от „ Зелено придвижване “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР