България има нужда от правителство, но не на Радев, и

...
България има нужда от правителство, но не на Радев, и
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев е изненадан, че Борисов е решил да е депутат

България има потребност от държавно управление, само че не на Радев, и от работещ парламент. Това сподели по bTV Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012 – 2017 година

Росен Плевнелиев съобщи, че не е сюрпризиран от решението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде депутат, тъй като се надява, че това е осъзнато деяние, което споделя на хората, че е подготвен на всичко, даже и да излезе от зоната си на комфорт, с цел да се откри решение на политическата рецесия.

Според Плевнелиев политиците сами си създадоха едно минно поле и където и да стъпят могат да настъпя мина и това е доста ужасно. Бившият президент добави, че до момента методът беше неверен и когато методът е неверен няма по какъв начин резултатите да бъдат положителни. Той уточни, че е приказвал с огромна част политическите водачи и постоянно се е учудвал от мнението им, че би трябвало да слушат своите гласоподаватели, когато в противен случай, те са тези, които би трябвало да ги водят. „ Това биткаджийство, довело да противозаконен арест на опозиционен водач, можеше да не се случи, в случай че бяхме дали път на верния метод “, означи Плевнелиев и добави, че противозаконният арест на Борисов беше чист, див популизъм.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР