България има нуждa от политическата стабилизация, а не нови избори,

...
България има нуждa от политическата стабилизация, а не нови избори,
Коментари Харесай

Нужна е стабилност, а не нови избори: Йотова

" България има нуждa от политическата стабилизация, а не нови избори ” , съобщи пред News.bg вицепрезидентът Илияна Йотова. " С всички средства би трябвало да се опитаме да отдалечим политическата рецесия в страната ”, акцентира тя.

 

Напомняме, че в понеделник сходно мнение изрази и президентът Румен Радев. " В момента минимум имаме изгода от нови избори ”, съобщи той пред публицисти.

 

Йотова обаче акцентира, че не вижда нищо направено от кабинета като мярка, която да подкрепя хората, които афишират банкрути, и тези, които с ниски приходи, в това число и пенсионерите.

 

Тя чака министър председателят Кирил Петков да се върне от Съединени американски щати и ограниченията, които са били начертани на съдружния съвет, да бъдат разисквани в политическите обединения. " Това, което няма е цялостна стратегия за подкрепяне на хората в най-окаяното състояние, най-уязвимите, както и за бизнеса. Няма страна в Европейски Съюз, която към този момент да не е съставила такава стратегия, единствено България към момента не е ”, уточни вицепрезидентът.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР