„България има нужда от ДПС, защото всички ние сме ДПС.

...
„България има нужда от ДПС, защото всички ние сме ДПС.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Света Петка: Властта служи на хората, затова ние казваме - Власт за хората!

„ България има потребност от Движение за права и свободи, тъй като всички ние сме Движение за права и свободи. Ние сме и България. Само и само в Движение за права и свободи мюсюлманинът Мустафа, дружно с християнина Йордан и всички религии и етноси можем да бъдем дружно. “ Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща във Велинградското село Света Петка.

На срещата бяха показани претендентите за кметове на кметства, претендентите за общински съветници и претендента на Движение за права и свободи за кмет на община Велинград Сергей Кичиков.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че единствено в Движение за права и свободи всеки етнически български жител и всеки със своята вяра може с достолепие да отстоява своята еднаквост и дружно да градим бъдещето на децата и на нашата Родина. Затова от 1990г насам единствено Движение за права и свободи е бранител на целостта на нашата страна. Движение за права и свободи сме поръчител за мира, стабилността и сигурността на нашата страна, добави той. Карадайъ сподели, че Движение за права и свободи докара демокрацията в България през 89-та година и от 30 години я отстоява.

Карадайъ сподели, че някои хора смесват властта с страната. Горският си мисли, че гората е негова, шефът на учебното заведение си мисли, че образованието и учителите са негови.

Да не приказвам и за други способи, които посредством принуда разнообразни органи и институции се пробват със мощ да печелят изборите, добави той.

По време на народна власт властта идва от хората, а не се взима със мощ. Ние всички знаем, че властта е на хората, а властовите позиции са единствено инструмент за осъществяване на избрани политики, само че тези, които нямат стратегия, концепция и политики за реализация, си мислят, че тази власт е тяхна.


Властта служи за решение на проблемите на хората, изясни водачът на Движение за права и свободи.

Председателят на Движение за права и свободи сподели, че нашият кмет на Света Петка е един заслужен кмет, който познава нашите проблеми и знае технологията за тяхното решение. Познавайки нашите проблеми в Света Петка, ние имаме доверие на него и можем да споделим всеки един наш проблем, разясни още водачът. Той ще има вратата за решение на тези проблеми и това е Сергей Кичиков – кметът на Велинград.

Велинград има потребност от Движение за права и свободи. Освен това Велинград има потребност и от общински съветници, с цел да вземат верните решения в локалния парламент, заключи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

На предизборната среща участваха още зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Пазарджик Юмер Хамза и претендентът за кмет на община Сърница Неби Бозов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР