България има най-иновативните и интелигентни народни представители. Които са готови

...
България има най-иновативните и интелигентни народни представители. Които са готови
Коментари Харесай

Е, браво: Депутати в интимна връзка кълват Конституцията

България има най-иновативните и интелигентни народни представители. Които са подготвени да откликнат на всеки полъх на публично неодобрение и да творят закони.

Проблемът обаче е, че българските депутати пишат и одобряват закони с такова качество, че от ден на ден хора се замислят дали не е добре това право и обвързване да им бъде отнето. Поне до момента в който не показват на тест PISA, че са овладели четенето с схващане – умеене, което се изисква от всеки четвъртокласник.

Само за две седмици депутатите сътвориха чудеса от глупости. И след това беше дежурното “Мале, мале, кво стана! ”.

Да си напомним. Първо не помниха в Закона за отбрана от домашното принуждение да включат интимните връзки. Донякъде разумно, тъй като интимната връзка не е тъкмо вкъщи. След това по неотложност се събраха, с цел да включат интимната връзка. Но и сложиха ограничавания – каквото и да се случва, то е принуждение след 60-ия ден.

Реклама

Ама не помниха да уточнят от кой момент се броят дните. А с цел да е цялостно шоуто в правосъдните зали, взеха, че пробваха да забранят хомосексуализма. Но го направиха по подобен метод, че действително под интимна връзка попада всяка една оргия, в която вземат участие мъже и дами. С котета и козички остава неразрешено, да си знаете!

Малко преди този популистки напор депутатите сътвориха друго знамение, този път с отнемането на коли от пияни и дрогирани водачи. Така поправиха закона, че на хванатите пияни им вземат наложително колата, в случай че са аварирали пияни обаче – не е напълно несъмнено. А тези, които съумеят да убият човек, до момента в който карат дрогирани, могат да си запазят автомобила. Ама то щото, видите ли, мярката била превантивна, не за друго.

Лошото е, че същите тези блестящи юридически мозъци имат напъна скоростно да трансформират конституцията. До края на годината. И нищо чудно на 1 януари вместо със неразрешени служебни държавни управления да осъмнем монархия. Или пък интимна република. И отново ще има “Мале, мале ”.

24 часа

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР