България Идват слани след ден, хладно време В неделя ще

...
България Идват слани след ден, хладно време В неделя ще
Коментари Харесай

Идват слани след ден, хладно време

България Идват слани след ден, хладно време В неделя ще има слани, от средата на другата седмица ще се затопли  Виолета Русенова 19 април 2019, 15:24
енят ще е с раздрана облачност до обяд в Западна България. След обяд облачността ще обхване цялата страна със слаби валежи. По-значителни превалявания, съпроводени и с гръмотевици са вероятни в Предбалкана и на изток, по-конкретно към Черноморието. Температурите – в интервала от 14 до 19 градуса, съобщи NOVA.

В планините ще е облачно и дъждовно в следобедните часове. Над 1800-2000 метра ще прехвърчи сняг. По Черноморието ще е облачно през целия ден. След обяд чакаме превалявания, които на изолирани места ще са интензивни, съпроводени и с гръмотевици. Температурите по крайбрежието – от 11 до 14 градуса.

Почивните дни ще стартират с по-значителна облачност и слаби превалявания в събота. В неделя обаче ще се покаже слънцето. И двата дни ще е относително хладно с дневна температура към 12-13 градуса. Събота против неделя ще има условия за слани. В средата на новата седмица ще има покачване на дневните температури със стойности над 15 градуса.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР