България и Сърбия обявяват неотменимия си ангажимент за изграждане на

...
България и Сърбия обявяват неотменимия си ангажимент за изграждане на
Коментари Харесай

България и Сърбия подписаха документ за газова връзка

България и Сърбия афишират неотменимия си ангажимент за създаване на междусистемна газова връзка, тъй че тя да бъде въведена в употреба най-късно до м. май 2022 година

В рамките на Срещата на високо ниво Европейски Съюз – Западни Балкани, която се организира в София, двете страни подписаха през днешния ден взаимна декларация по отношение на построяването на газовия интерконектор.

Документът бе подписан от министъра на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила и министъра на енергетиката и минното дело на западната ни съседка Александър Антич, оповестиха от пресцентъра на енергийното ведомство.

Подписването стана в наличието на ръководителя на Европейска комисия Жан Клод Юнкер, ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск, президента на Сърбия Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила и министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

С декларацията двете страни се ангажират да основат взаимна работна група, която да управлява всеки стадий от плана и в границите на която да бъдат обсъждани и решавани вероятно зародили въпроси.

По време на специфичната гала подписани бяха още меморандум сред Събрия и Европейската централна банка, както и изказването за поддръжка на цифровата стратегия на Западните Балкани, на което участва комисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР