България и Република Северна Македония са заедно в скръбта си

...
България и Република Северна Македония са заедно в скръбта си
Коментари Харесай

Радев и Заев: България и Северна Македония са заедно в скръбта си

България и Република Северна Македония са дружно в скръбта си за починалите при тежкия пътнотранспортен случай на автомагистрала „ Струма “
 
България и Република Северна Македония са дружно в скръбта си за починалите при тежкия пътнотранспортен случай на автомагистрала „ Струма “, при която десетки жители на югозападната ни съседка изгубиха живота си, а други бяха ранени. Това бе общата позиция на президента Румен Радев и министър-председателя на Република Северна Македония Зоран Заев, които се срещнаха през днешния ден.

 
Румен Радев изрази съболезнования на Зоран Заев за десетките жертви при автомобилната злополука, а министър-председателят на Република Северна Македония изрече съболезнования на българския държавен глава за пожара в дома за възрастни хора в село Рояк , при който починаха 9 души.
 
България е подхванала своевременни дейности за изясняване на аргументите за пътнотранспортния случай на автомагистрала „ Струма “, за идентификация на починалите, за оказване на помощ и за лекуването на потърпевшите, разчита на поддръжката на институциите в югозападната ни съседка и е подготвена да им даде цялата информация по случая, беше очебийно по време на срещата.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР