България ГЕРБ внесе жалба срещу Румен Радев в ЦИК Причината

...
България ГЕРБ внесе жалба срещу Румен Радев в ЦИК Причината
Коментари Харесай

ГЕРБ внесе жалба срещу Румен Радев в ЦИК

България ГЕРБ внесе тъжба против Румен Радев в ЦИК Причината е присъединяване на президента в акцията, сочат от партията  Виолета Русенова 13 май 2019, 16:10  ГЕРБ внесе тъжба против Румен Радев в ЦИК Източник: БГНЕС
редставители на ГЕРБ внесоха тъжба в Централната изборна комисия (ЦИК). Жалбата е против присъединяване на президента Румен Радев в предизборната акция на Българска социалистическа партия.

Реакцията на Политическа партия ГЕРБ пристигна откакто преди два дни „ Българска социалистическа партия за България “ внесе повторна тъжба в ЦИК и Съвет за електронни медии за законови нарушавания от страна на министър-председателя Бойко Борисов. ОТ Българска социалистическа партия настояват, че министър председателят Борисов употребява държавен запас за водене на предизборна акция.

Предизборният щаб на Българска социалистическа партия дали не е в президентството, защото Иво Христов продължава да бъде ръководител на Стратегическия съвет към него. Това сподели зам.-председател на Националния избирателен щаб на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов след внасянето на жалбата.

По думите му президентът поддържа единствено една политическа мощ и това е Българска социалистическа партия. „ Последният образец е неговото присъединяване и изказванията и внушенията, които той направи в Асеновград, в синхрон с изявленията на госпожа Корнелия Нинова, внушения които бяха направени против ГЕРБ, което е неприемливо. Тук, разбирате ли иронията? Неговото изявление в град Асеновград, от където е определен настоящия депутат от Българска социалистическа партия Манол Генов, единственият депутат, против който има повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове. Тук би трябвало да си зададем въпроса, къде се намира предизборния щаб на Българска социалистическа партия, дали той се намира в президентството, защото господин Иво Христов в качеството му на претендент за евродепутат от Българска социалистическа партия продължава да бъде ръководител на Стратегическия съвет към президента. Може би тук Българска социалистическа партия и президентът са в доста добра позиция, тъй като опорните точки се пишат от един и същи човек и те се употребяват по едно и също време “, означи Цветомир Паунов.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР