България ГЕРБ: Нинова незабавно да назове лошите бизнесмени Искаме незабавно

...
България ГЕРБ: Нинова незабавно да назове лошите бизнесмени Искаме незабавно
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нинова незабавно да назове лошите бизнесмени

България ГЕРБ: Нинова неотложно да назове неприятните предприемачи „ Искаме неотложно да уточни тези лица, тези компании, кои са те, по кое време са се срещали, къде са се срещали ”, прикани Александър Ненков  Николай Киров 22 ноември 2019, 17:19  ГЕРБ: Нинова неотложно да назове неприятните предприемачи Източник: БГНЕС
ато „ на ниска цена пиар” дефинира Александър Ненков от ГЕРБ изказванието на Корнелия Нинова, че предприемачи и олигарси благодарение на премиера Бойко Борисов са се пробвали да овладеят Българска социалистическа партия.

На брифинг в централата на ГЕРБ зам.-председателят на парламентарната група на ръководещите изиска от водача на Българска социалистическа партия да уточни имена.

„ Ние няма по какъв начин да останем безучастни “, сподели Ненков. Според него Нинова за следващ път оправдава своите неуспехи и твърди, че някой по някаква форма се пробва да въздейства и да взима решения в нейната партия.

Борисов: Щяхме да се пребием с "Фалкон "-а, за Нинова: Дребнава сте

„ Как някакви предприемачи, олигарси, знайни и незнайни хора се пробват благодарение на Борисов да овладеят нейната партия. Ако това е по този начин, и тя има такава информация, желаеме неотложно да уточни тези лица, тези компании, кои са те, по кое време са се срещали, къде са се срещали”, прикани Ненков.

„ Традиционно в Българска социалистическа партия предприемачите са неприятни. Едни неприятни предприемачи и олигарси се пробват, дружно с Борисов, в действителност преди три години, са се пробвали да завладеят Българска социалистическа партия. Искам да попитам каква е задачата три години да мълчи, в случай че е имало в действителност такива предприемачи,” добави някогашният народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР