България ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз По-рано

...
България ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз По-рано
Коментари Харесай

ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз

България ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз По-рано през днешния ден БФС заяви, че президентът Борислав Михайлов е подал оставка  Николай Киров 15 октомври 2019, 17:24  ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз Източник: Георги Димитров/Бруно
кипи на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност” влязоха в офисите на „ Българския футболен съюз”. Сградата е запечатана от чиновниците на реда, като е стартират обиск и обзор на документите на футболната централа.

ВИЖТЕ КАДРИ ОТ АКЦИЯТА НА ГДБОП И ПОЛИЦИЯТА В ГАЛЕРИЯТА
ГДБОП влезе в офисите на Българския футболен съюз  ф  ф  ф  ф
По-рано през днешния ден БФС заяви, че президентът Борислав Михайлов е подал оставка, която ще бъде показана пред членовете на Изпълнителния комитет на съвещание в петък.

А преди този момент персонално българският министър председател Бойко Борисов настоя за напускането на Михайлов след вчерашната тежка загуба на българския народен тим от отбора Англия с 0:6 в квалификационен мач за Европейското състезание по футбол през 2020 година

Срамът в София - съществена тематика във Англия. Михайлов подаде оставка

Мачът беше пресечен два пъти поради расистки викания и демонстриране на нацистки поздрави от част от българските почитатели на трибуните. Поведението на публиката е необятно коментирано през днешния ден в медиите в целия свят. Тъй като става въпрос за рецидив, евентуално ще има тежки санкции от УЕФА.

Акцията на полицията и апелът на Борисов за оставка обаче могат да доведат до различен проблем.

Световната футбола организация ФИФА прецизно пази независимостта на националните футболни централи.

През октомври 2017 ФИФА замрази участието на Футболния съюз на Пакистан, откакто президентът на организацията подаде оставка заради съмнения в корупция и на негово място краткотрайно бе назначен началник от съда на страната.

В навечерието на Мондиал 2018 сходен проблем имаше и Испания, като тимът бе под угрозата да не бъде позволен до присъединяване на Световното състезание, откакто президентът на Футболната федерация подаде оставка поради съмнения в корупция. Спортният съвет на Испания настоя Федерацията да организира избори за нов началник, което точно бе несъмнено от ФИФА за държавна интервенция. В последна сметка след среща сред основния секретар на ФИФА и спортния министър на Испания и казусът бе изгладен, като не се стигна до наказване.

КАК ПРЕСАТА НА ОСТРОВА ОПИСА МАЧА

Преди година бяха спрени правата на Футболната асоциация на Сиера Леоне, откакто антикорупционната комисия на страната уволни президента на Асоциацията Иша Йохансен и генералния секретар Кристофър Камара поради следствие за корупция. През юни тази година от двамата бяха свалени обвиняванията и те бяха възобновени на позициите си, след което ФИФА смъкна наказването на страната.

Важно да се посочи, че БФС като спортна федерация не получава директно държавно финансиране и се самоиздържа. Това не значи, че страната не подкрепя активността организацията индиректно с финансиране за разнообразни мероприятия и акции, за което през днешния ден спортният министър Красен Кралев сподели, че ще бъдат прекъснато до подаването на оставка от Михайлов.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: БФС .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
3 коментара  1 Жилищата в София поскъпнали с близо 10%  1 Изтича срокът за помощта за първолаци  1 Задължен ли съм да плащам работно облекло?  1 Вижте какъв брой става минималната заплата следващата година --> Пaрите ни  Жилищата в София поскъпнали с близо 10% Жилищата в София поскъпнали с близо 10%  Изтича срокът за помощта за първолаци Изтича срокът за помощта за първолаци  Задължен ли съм да плащам работно облекло? Задължен ли съм да плащам работно облекло?  Вижте какъв брой става минималната заплата следващата година Вижте какъв брой става минималната заплата следващата година Не пропускай  Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система Тръмп заплаши да унищожи турската стопанска система  Смъртоносната зараза от Съединени американски щати, достигнала Европа Смъртоносната зараза от Съединени американски щати, достигнала Европа  <br> <strong> Кейт </strong> очарова <strong> Пакистан </strong> с невероятни тоалети (СНИМКИ) <br>
Кейт очарова Пакистан с невероятни тоалети (СНИМКИ)
 <br> Кои хора могат да се похвалят с <strong>
" />
Кои хора могат да се похвалят с "невероятен " секс
Последни  ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз ГДБОП нахлу в офисите на Българския футболен съюз  Русия: Няма да допуснем война сред Сирия и Турция Русия: Няма да допуснем война сред Сирия и Турция  <p>Кои хора могат да се похвалят с&nbsp;<strong>&quot;невероятен&quot; секс</strong></p> Кои хора могат да се похвалят...  Отнемат имущество на Арабаджиеви за 310 млн. лева Отнемат имущество на Арабаджиеви за 310 млн. лева  <p>Борисов и Радев разискали най-лошия сценарий</p> Борисов и Радев разискали най-лошия сюжет  Катя, Ани, Мария Коварна, мъчителна, невидима: ендометриозата, за която...  <p>Дипломати влязоха в Бусманци, Полфрийман се оплака</p> Дипломати влязоха в Бусманци, Полфрийман се оплака  <p>Това са <strong>най-умните котки</strong>, вижте ги</p> Това са най-умните котки, вижте ги  Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на...  <p><strong>Провери:</strong> Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти</p> Провери: Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти  Интернет по електрическата мрежа? Скоро може да е реалност Интернет по електрическата мрежа? Скоро може да е реалност  Волейболната Суперлига на България стартира - къде да я гледаме Волейболната Суперлига на България стартира - къде да я...  Къде ще е най-топло, до по кое време ще е лято през октомври Къде ще е най-топло, до по кое време ще е лято през октомври  <p><strong>Кейт</strong> очарова <strong>Пакистан</strong> с невероятни тоалети&nbsp;(СНИМКИ)</p> Кейт очарова Пакистан с невероятни тоалети (СНИМКИ)  <p><strong>Зловещата екзекуция на Мата Хари</strong> &ndash; синьо палто и предсмъртна целувка</p> Зловещата екзекуция на Мата Хари – синьо палто и...  <p>Лятото там не е смешка, <strong>хора умират</strong></p> Лятото там не е смешка, хора умират  <p><strong>Алек и Хилария Болдуин</strong> оповестиха пола на предстоящото бебе</p> Алек и Хилария Болдуин оповестиха пола на предстоящото бебе  Едно от племената изчезна от картата на „ Игри на волята “ Едно от племената изчезна от картата на „ Игри на волята “  <p>Оставка и акция след срама в София, министър председатели разясняват расизма</p> Оставка и акция след срама в София, министър председатели разясняват...  Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата отключена Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата... Всичко от през днешния ден Виц на деня Американски индианец за пръв път попада в Ню Йорк. Докато пазари, притежателят на магазина го пита: - Е, по какъв начин е? Харесва ли Ви нашият град?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  <p>Дипломати влязоха в Бусманци, Полфрийман се оплака</p> Австралийски дипломати влязоха в Бусманци, Полфрийман се оплака  <p>Оставка и акция след срама в София, министър председатели разясняват расизма</p> Срамът в София - съществена тематика във Англия. Михайлов подаде оставка  Русия: Няма да допуснем война сред Сирия и Турция Русия: Няма да допуснем война сред Сирия и Турция  Отнемат имущество на Арабаджиеви за 310 млн. лева Отнемат имущество на Арабаджиеви за 310 млн. лева  Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата отключена Свещеник, познавал убитите българи: Държаха вратата отключена  <p><strong>Зловещата екзекуция на Мата Хари</strong> &ndash; синьо палто и предсмъртна целувка</p> Зловещата екзекуция на Мата Хари – синьо палто и предсмъртна целувка  Катя, Ани, Мария Коварна, мъчителна, невидима: ендометриозата, за която би трябвало да знаем  <p>Това са <strong>най-умните котки</strong>, вижте ги</p> Това са най-умните котки, вижте ги  Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града Кандидатите за кмет на Стара Загора за опциите на града  <p><strong>Провери:</strong> Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти</p> Провери: Кой откъс от филм дава отговор на зодията ти  Интернет по електрическата мрежа? Скоро може да е реалност
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР