България Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и невярно Вероятно

...
България Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и невярно Вероятно
Коментари Харесай

Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и невярно

България Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и погрешно " Вероятно ще извикаме сръбския дипломат по отношение на обвиняванията на Милован Дрецун ", уточни вицепремиерът и министър на външните работи 22 ноември 2019, 08:50  Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и погрешно
Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и погрешно
 Агресия на пътя приключи с отхапан нос
Агресия на пътя приключи с отхапан нос
 DW: Българинът е на ръба на прегарянето
DW: Българинът е на ръба на прегарянето
 БАБХ: Продадени са 50 кг суджук, инфектиран с листерия
БАБХ: Продадени са 50 кг суджук, инфектиран с листерия
 Мистерията в един британски град - купища пари
Мистерията в един британски град - купища пари
 Трима души починаха при тежка злополука
Трима души починаха при тежка злополука
 Иззеха видеозаписи по случая с умрялото детенце
Иззеха видеозаписи по случая с умрялото детенце
 Страшен скандал и сръбски народен представител атакува България
Страшен скандал и сръбски народен представител атакува България

ова е следващото неуместно и погрешно обвиняване от сръбския народен представител към България. Аз не виждам български шпионин да вербува сръбски висши офицери, а друга страна. Нека не трансферират от болната на хубавичко глава.

Това разяснява вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева в ефира на "Здравей, България " по NOVA.

Поводът е отправеното обвиняване от ръководителя на парламентарната комисия за Косово Милован Дрецун, който е споделил, че страната ни има мощно разследващо наличие в Сърбия и взе участие в шпионски център в Скопие, дружно с Хърватия.

Страшен скандал и сръбски народен представител атакува България

"Вчера излязохме с изказване, че няма нищо правилно в тези изказвания. България постоянно е подкрепяла и подпомагала Сърбия. Учудени сме от тези изказвания и изрично ги отхвърляме ", уточни Захариева.

"В никакъв случай тези нелепи обвинявания не дават отговор на положителния дух и другарство, което има сред двете страни ", сподели още тя.

По думите й обвиняванията по никакъв метод не подкрепят за двустарнните връзки сред двете страни.

"Надявам се това да е мнение на съответния народен представител, а не на висшето управление и на президента Вучич. Надявам се това да не е публична сръбска позиция. До момента не съм чулата да е такава ", сподели още тя.

"Най-вероятно ще извикаме сръбския дипломат на равнище шеф, с цел да призовем сръбски депутати да св въздържат от нелепи обвинявания към България ", добави министърът.

"Развиваме значими планове със Сърбия: интерконектора се строи, де факто ще получават газ от България посредством по този начин наречения "Балкански поток “. Изключително другарски връзки има. Понеже Милован Дрецун е народен представител - тъкмо заради тази причина считам, че би трябвало да се реагира извънредно остро. Ние нямаме никакви терзания, че да реагираме комплексирано ", добави тя.

Очаквайте детайлности.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Екатерина Захариева .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Защо вторите пенсии са ниски  1 Британци също симулират болест като желаят отмора  1 Национална агенция за приходите: Хакерските офанзиви не престават  1 Банковите такси нарастват още веднъж --> Пaрите ни  Защо вторите пенсии са ниски Защо вторите пенсии са ниски  Британци също симулират болест като желаят отмора Британци също симулират болест като желаят отмора  Национална агенция за приходите: Хакерските офанзиви не престават Национална агенция за приходите: Хакерските офанзиви не престават  Банковите такси нарастват още веднъж Банковите такси нарастват още веднъж Не пропускай  Махат възбраната за продажба на земя на чужденци Махат възбраната за продажба на земя на чужденци  <br> Търг с движимости на <strong> Хитлер </strong> провокира отвращение <br>
Търг с движимости на Хитлер провокира отвращение
 <br> Меган е <strong> по-добра </strong> от Кейт в това <br>
Меган е по-добра от Кейт в това
 <br> Най-добрите <strong> храни </strong> за усилване на <strong> имунната система </strong> <br>
Най-добрите храни за усилване на имунната система
Последни  <p><span style= Елза Патаки: „ Съпругът ми Крис е по-голям...  Във форма в сезона на грипа – потвърдено ефикасна формула! Във форма в сезона на грипа – потвърдено ефикасна...  Екатерина Захариева Екатерина Захариева за сръбския скандал: Нелепо и...  Агресия на пътя приключи с отхапан нос Агресия на пътя приключи с отхапан нос  Опасно време през днешния ден, сняг и дъжд, по кое време стопира Опасно време през днешния ден, сняг и дъжд, по кое време стопира  Академия за родители Майките или бащите - кой се грижи за децата в България  Наводнение в Гърция, вреди Наводнение в Гърция, вреди  Mercedes-Maybach е оборудван с пневматично окачване Airmatic с адаптивни амортисьори. Той разчита и на хидропневматичната E-Active Body Control, само че против в допълнение възнаграждение. Колосално разсипничество за най-богатите  Huawei Microsoft получи лиценз да доставя програмен продукт на Huawei  <p><strong>5 лесни и евтини</strong> хрумвания за ободряване на кухнята</p> 5 лесни и евтини хрумвания за ободряване на кухнята  <p>Българинът е&nbsp;на ръба на прегарянето, защо&nbsp;&nbsp;</p> Българинът е на ръба на прегарянето...  Волен Сидеров ЦИК санкции Волен Сидеров с 2 000 лева поради " Референдум "  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е упрекнат в корупция  Българка е убита в Испания Българка е убита в Испания  Приказният свят на Велимир Приказният свят на Велимир  Откриха 145 гроба под гимназия във Флорида Откриха 145 гроба под гимназия във Флорида  БАБХ: Продадени са 50 кг суджук, инфектиран с листерия БАБХ: Продадени са 50 кг суджук, инфектиран с листерия  <p>Още един <strong>звезден развод</strong> е към този момент факт</p> Още един звезден бракоразвод е към този момент факт  <p>Мистерията на селото, в което хората се спъват в пари&nbsp;</p> Мистерията на селото, в което хората се спъват в...  Мая Манолова Няма да преброяват ръчно бюлетините от изборите за кмет... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вече два месеца употребявам вашия мас " За здрави колена ", а ставите не престават да ме болят. Няма никакъв резултат. Вие сте мошеници! - Момент! Вашите… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Примата, лебедът, недостижимата: Мая Плисецкая  Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране Шофьор обърна кола, с цел да си освободи място за паркиране  „ Как по този начин си неработоспособен, пък не си в количка? “  Започват коледните пости. Ето какво би трябвало да знаем  Публикуваха цените на ТОЛ таксите Публикуваха цените на ТОЛ таксите  Българска компания основава игри за над 60 милиона души по света Водещи вести  Наводнение в Гърция, вреди Наводнение в Гърция, вреди  Българка е убита в Испания Българка е убита в Испания  Почина артистът Васил Димитров Почина артистът Васил Димитров  Академия за родители Майките или бащите - кой се грижи за децата в България  <p><span style= Елза Патаки: „ Съпругът ми Крис е по-голям феминист от мен ”  Mercedes-Maybach е оборудван с пневматично окачване Airmatic с адаптивни амортисьори. Той разчита и на хидропневматичната E-Active Body Control, само че против в допълнение възнаграждение. Грета Тунберг няма да утвърди този Mercedes-Maybach GLS 600  Huawei Microsoft получи лиценз да доставя програмен продукт на Huawei  <p><strong>5 лесни и евтини</strong> хрумвания за ободряване на кухнята</p> 5 лесни и евтини хрумвания за ободряване на кухнята  Волен Сидеров ЦИК санкции Волен Сидеров с 2 000 лева поради " Референдум "  Във форма в сезона на грипа – потвърдено ефикасна формула! Във форма в сезона на грипа – потвърдено ефикасна формула!  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е упрекнат в корупция  Приказният свят на Велимир Приказният свят на Велимир
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР