България единодушно беше избрана за заместник-председател на Регионална комисия Европа“

...
България единодушно беше избрана за заместник-председател на Регионална комисия Европа“
Коментари Харесай

Избраха България за заместник-председател в комисия на ООН

България единомислещо беше определена за заместник-председател на Регионална комисия " Европа “ на Световната организация по туризъм към за интервала 2021-2023 година. Това оповестиха от Министерството на туризма.
Гласуването се организира през днешния ден следобяд по време на 66-та сесия на Регионална комисия „ Европа “ в гръцката столица Атина. Участниците във форума поздравиха българския министър на туризма Стела Балтова за триумфа на страната ни.
 До края на месеца избират нов общоприет секретар на Организация на обединените нации До края на месеца избират нов общоприет секретар на Организация на обединените нации
Изборите за общоприет секретар на Организация на обединените нации би трябвало да се проведат този месец, като Антонио Гутериш към момента е единственият претендент. Това обяв...
Задачите пред България са да предприеме всички нужни ограничения за осъществяването на значими, световни решения в областта на туризма, защитавайки ползите на всички страни, както от района, по този начин и от целия свят. Регионалната комисия, в ръководството на която беше определена страната ни, се състои от 42 страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР