България е в траур днес. Националните флагове пред всички държавни

...
България е в траур днес. Националните флагове пред всички държавни
Коментари Харесай

България е в траур!

България е в печал през днешния ден. Националните знамена пред всички държавни институции ще бъдат свалени на половина в памет на починалите в жестоката злополука на автомагистрала " Тракия " във съдбовния петък, 13-и, през вчерашния ден.

Автобус ковчег на компания " Юнион Ивкони " погреба шестима души, а други 23 бяха ранени. Край Вакарел автобусът е засечен от плевенско рено, откакто дамата зад кормилото подхванала съдбовно изпреварване. Тежкото возило се обърнало по таван на дясната страна и премазало пасажерите, които се оказали в пъклен капан.

Катастрофата провокира голямо запушване на автомагистралата в посока София. Движението бе пуснато в лявата лента 6 часа след съдбовния конфликт. През цялото време от столицата до мястото на случая хвърчаха коли за спешна помощ и коли на полицията. 

Рейсът е закупен през 2017 година и напълно скоро е минал механически обзор, разясниха от " Юнион Ивкони ". Шофьорът също е с огромен опит, само че очевидно не е съумял да реагира съответно на рисковата маневра на реното.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР