България е в ситуация на ценова криза, на прага на

...
България е в ситуация на ценова криза, на прага на
Коментари Харесай

Програма за управление, а не самонадеяност очаква опозицията

България е в обстановка на ценова рецесия, на прага на здравна и финансова рецесия. Това видяха ГЕРБ и настояха за национално единение. В декларация от името на парламентарната група Десислава Атанасова съобщи, че никоя партия в Народното събрание няма право еднолично да взема решения. ГЕРБ-СДС осъзнавали ролята си на монолитна съпротива, само че ще предложат опита и експертизата си. Готови сме да водим разговор с болшинството, акцентира Атанасова. Избирателите очаквали дейности.

Най-важната задача пред Народно събрание, съгласно нея, е приемането на бюджета. Все още няма изясненост за желанията на държавното управление, уточни тя, като герберите виждали авантюризъм в ръководството. Темата за Еврозоната и Плана за възобновяване липсва, счита Десислава Атанасова. Два пътя има пред страната, а по думите й, единият е на задълбочаване на рецесиите, вторият е за тяхното превъзмогване. Атанасова акцентира, че ГЕРБ ще вземат участие единствено във вървенето по втория път. Няма да толерираме бягането от отговорност, посочи тя. Безвремието на служебните и предизборни ръководства завърши, безапелационна бе шефката на ПГ на ГЕРБ. Опозицията чака управническата програмата на властта.

Страната ни, съгласно Атанасова, е изправена пред съществени провокации и за участието на Северна Македония в Европейски Съюз. Заедно можем да намерим верния път за България, акцентираха от ГЕРБ/СДС.

Здраве, самообладание и мъдрост пожела водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. И той очаквал да чуе през днешния ден целите на ръководещите. Без отсрочване би трябвало да стартираме да решаваме рецесиите, настоя водачът на Движение за права и свободи и изиска възобновяване на разговора. В новите ръководещи Карадайъ видя самоувереност и месианство, както и когато ГЕРБ пристигнали на власт. България се намира в невиждана композиция от рецесии, обезпокоен е водачът на Движение за права и свободи. Бизнесът изнемогва, от ден на ден се приказва за банкрути, изясни Мустафа Карадайъ. Той настоя още за възобновяване на държавността и демокрацията. Фатално закъсняваме и с Плана за възобновяване - " би трябвало да си напишем домашното ". България има потребност от възобновяване на разговора, демокрацията и държавността, т.е. нормалността, уточни Карадайъ и увери, че Движение за права и свободи ще даде своя принос за благосъстоянието на жителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР