България е в мечтаната група на Англия за Европейското първенство

...
България е в мечтаната група на Англия за Европейското първенство
Коментари Харесай

Англичаните искат България в перфектната група за Евро 2020

България е в мечтаната група на Англия за Европейското състезание през 2020-а година. “Трите лъва” завоюваха безапелационно нашата група “А” от квалификационния цикъл, откакто през вчерашния ден съкрушиха Косово с 4:0 и завоюваха общо 21 точки - седем победи и едвам една загуба.

Въпреки отличните резултати, момчетата на Гарет Саутгейт могат да срещнат призрачен чоп в групата на самите еврофинали, а точно да се изправят при избрани условия против международния първенец Франция, защитаващият европейската си купа Португалия и Сърбия. Такова стичане на събитията е несъмнено като “група на смъртта” от вестник “Сън”.



Английският таблоид дава и противоположната опция, а точно най-хубавата група за “трите лъва”, в която попада тима на България, само че се добавя от Полша и Финландия. Всичко това естествено е към момента единствено в областта на вероятностите и е единствено съмнение, откакто не са изиграни последните мачове от този квалификационен цикъл във всички групи, както и баражите от Лигата на нациите, които ще бъдат през март и ще дефинират последните тимове за Евро 2020.
ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  Косово 0:4краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР