България е в криза, повече от година нямаме управление, което

...
България е в криза, повече от година нямаме управление, което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нямаме ясна формула за съставяне на следващото управление

България е в рецесия, повече от година нямаме ръководство, което се употребява с доверие, сподели, ръководител на ПГ на " Демократична България ". 

Започваме дружно да орем държавната равнища. България е в рецесия и най-очевидното проявяване на това, е че година нямаме пълноценно и обикновено ръководство. И нямаме ясна формула по какъв начин да създадем последващо ръководство.

" Трябва да стартираме незабавно работа по подготовката за идната ковид-вълна. Ще сондираме с сътрудниците какви ограничения можем да вземем и да забележим какво можем да създадем в Народното събрание с цел да подпомогнем здравните управляващи. На второ място е проектът за възобновяване - ние би трябвало да подсигуряваме, че парите няма да бъдат откраднати ", акцентира съпредседателят на Демократична България.

Да стартираме работа по бюджет на смяната със даложен модел на възобновяване. Тогава транспарантно ще потърсим опция за преизчисляване на пенсиите. 

Това, което се случва с една болница би трябвало да е явен знак, че е време за промяна в опазването на здравето.

Той акцентира, че акцент за " Демократична България " ще бъдат българите в чужбина, промяната на Изборния кодекс, образуването на политиките за климата, вложения в българската просвета, обучение и просвета.
 Христо Иванов: Очакваме градивен разговор с останалите партии Христо Иванов: Очакваме градивен разговор с останалите партии
" Трябва да вършим разлика сред държавно управление и ръководство ", безапелационен е съпредседателят на " Демократична България " „ Не мисля,...

Христо Иванов разяснява и тематиката с корупционния модел в България. " Той е инкорпориран политически в това, което ние назоваваме сарайския модел и има своето най-върхово проявяване в ръководството на Бойко Борисов. Именно този модел, точно решението на този проблем като систематичен и бездънен, е действителният отговор на това по какъв начин България да излезе от рецесията ", сподели още той.

Според него кои са партии на смяната и кои са партии на дълбоката смяна, ще се разбере.

Христо Иванов обърна внимание, че страната ни продължава да бъде под наблюдаване на Съвета на Европа и последният отчет още веднъж ни е повторил нещата отпреди.

По думите му би трябвало армията ни би трябвало да бъде осъвременена, а сигурността на страната ни да се укрепи. Той заприказва още за електронно ръководство и лустрация.

В този парламент би трябвало да отстоим българския народен интерес, да намерим решение на казуса с Република Северна Македония. Трябва да отстоим истината, само че би трябвало да намерим метод да станем дружно членове на европейското семейство. сподели още Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР