България е в криза и най-очевидното проявление на този факт

...
България е в криза и най-очевидното проявление на този факт
Коментари Харесай

Иванов: Гешев го няма за пореден път. Надявам се, че това е знак, че си подготвя оставката

 " България е в рецесия и най-очевидното проявяване на този факт е, че от повече от година нямаме пълноценно обикновено ръководство, нямаме ръководство, което се употребява с доверие, нямаме ръководство, което се употребява с парламентарна поддръжка и нямаме ясна формула за това по какъв начин да съставим последващо ръководство, а страната е в рецесия и е изправена пред комплицирани провокации. “ Това съобщи при тържественото разкриване на сесията на новото Народно събрание Христо Иванов от името на парламентарната група на " Демократична България “.На първо място измежду целите Иванов постави подготовката за задаваща се последваща Covid вълна.

На второ място Христо Иванов уточни, че следва максимално бързо да се обезпечи внасянето на Плана за възобновяване.

Според Христо Иванов би трябвало и оптимално бързо да започне работата по бюджет на смяната, в който да се заложи моделът за възстановяване и решителни ограничения за възстановяване на успеваемостта на обществените разноски.

Разговорът за промяна в опазването на здравето би трябвало да стартира незабавно, акцентира Иванов.

Като други акценти Христо Иванов открои политиките за българите в чужбина, продължаването на промените в изборното законодателство и зелената тематика.  

" Даже ми е неловко да изтъквам отчета на Европейска комисия, тъй като българските жители го споделиха. Г-н Гешев за следващо разкриване на парламент не смее да се появи тук. Надявам се, че това е израз на това, че той се приготвя да си подаде оставката ", разяснява Иванов проблемите в правосъдната система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР