„България е световна марка за качество в сферата на информационните

...
„България е световна марка за качество в сферата на информационните
Коментари Харесай

Ева Майдел: България е световна марка за качество в IT сферата

„ България е международна марка за качество в областта на осведомителните технологии. Фактът, че наши компании като Мобайл системс имат над 500 милиона консуматори и са в директна конкуренция с Google и Майкрософт при мобилните приложение за офис пакети, единствено затвърждава този имидж. Трябва да се възползваме от традициите и експертите ни в IT сферата и да развиваме стопанската система ни в тази посока, с цел да си подсигуряваме дълготраен напредък и висок витален стандарт. “

Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на Осмите годишни награди на Българската асоциация по инормационни технологии (БАИТ) в сряда 27 февруари в София. „ Чест е че и тази година мога да връча премия на един от спечелилите. Важно да описваме за триумфите на българските експерти, без значение дали става въпрос за спорт, просвета или предприемачество и технологии. Приела съм за персонална задача да способствам за възстановяване на имиджа на България в Европа и света, тъй като колкото по-положителен е той, толкоз по-лесно ще се случват политическите и стопански триумфи. “ Това добави Ева Майдел, която връчи премията в категория „ Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света “.

В продължение на многогодишната си сполучлива взаимна работа с БАИТ Ева Майдел се ангажира да предложения спечелилия в категорията, чиято премия връчи, на посещаване в Европейския парламент в Брюксел за срещи на високо равнище, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР