България е сред страните, които ще могат да се възползват

...
България е сред страните, които ще могат да се възползват
Коментари Харесай

Манфред Вебер пред БНР: България ще може да се възползва от Фонда за възстановяване

България е измежду страните, които ще могат да се възползват от Фонда за възобновяване след пандемията от COVID-19 макар ниския брой на инфектираните. Това съобщи в изявление за БНР ръководителят на групата на Европейската национална партия в Европейския парламент Манфред Вебер.

На въпрос за критериите, по които ще се дефинира кои са най-засегнатите страни, Вебер посочи:

Разбира се, първата концепция е за хората, които са инфектирани. И това би трябвало да се взема поради, защото в Северна Италия има райони, които бяха доста съществено изумени и тук би трябвало необикновен приоритет. Но следствията са надалеч по-широки в стопански аспект. България, да вземем за пример, доста добре ръководи рецесията и цифрите демонстрират, че там инфектираните са минимум спрямо другите страни. Това обаче не значи, че тя няма да има достъп до тези средства. Тя също е наранена стопански от тази рецесия и по тази причина би трябвало да се възползва от този нов фонд.

Очаква се ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен да показа на следващия ден пред Европейския парламент Фонда, който е част от проекта за възобновяване след пандемията.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР