България е сред четирите водещи държави в Европа по управление

...
България е сред четирите водещи държави в Европа по управление
Коментари Харесай

Желязков: В топ 4 сме в Европа по управление на корабния трафик

България е измежду четирите водещи страни в Европа по ръководство на корабния трафик. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязов при откриването на интернационалната конференция „ 20 години Ръководство на корабния трафик в България “ във Варна през днешния ден.

„ Всичко това е реализирано в бранша през последните две десетилетия, посредством положително обмисляне и програмиране при внедряването на най-съвременните осведомителни системи “, добави министър Желязков. Той дефинира осъществените планове от Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “ като добър образец за ефикасното електронно ръководство в областта на морския и речния превоз, което наблюдава цялата логистична верига и връзките сред обособените институции са изцяло интегрирани.

Той разяснява, че във въздушния превоз страната също има висока степен на цифровизация като тези позитивни подходи ще бъдат приложени и в останалите системи в транспортния бранш.Росен Желязков означи, че през идващите месеци ще се работи за цялостна автоматизация на процесите в ИА „ Автомобилна администрация “, с цел да се прекъсне практиката, сред обособени осведомителни системи да има хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР