България е процъвтяваща демокрация, в която всичко е супер. Мечки

...
България е процъвтяваща демокрация, в която всичко е супер. Мечки
Коментари Харесай

Живот си живеем в България, а в Боливия и Чили деебъ...

България е процъвтяваща народна власт, в която всичко е супер. Мечки ядат мед, само че не ги отстрелват, тъй като са готини. Пчеларите губят кошери, мед и пари, само че се радват, тъй като мечките са удовлетворени, а те са хуманисти. Четири произшествия за един ден, пийнал стрелочник, трен удари кола, трамвай дерайлира и джасна жена... Изглежда извънредно, само че не е, тъй като има единствено един мъртвец. Един, с помощта на грижите на партията и държавното управление – бог здраве да им дава.
Но това са дреболии, статистика някаква.

Истинските, огромните достижения са други.

Бюджетът, сподели музикалният и финансов специалист Менда Стоянова, е уравновесен. Балансиран. Пица с моцарела и шунка, сподели Менда. Мента? Не сте прави - Мента викат на Данчо Цонев от Движение за права и свободи, Менда е от ГЕРБ и споделя единствено истината.

Утре Иван Гешев става публично основен прокурор. Бягай, корупцио! Първо щял да нахлуе с качулките в медиите и компаниите на на и под контрола на Делян Пеевски. Няма подбив! Имало доста сигнали за неплатени налози, неразбираемо финансиране, офшорни сметки, пране на пари и прочие Щял да ревизира и за незаконен слугинаж, което не е в пълномощията на прокуратурата, само че тъй като Гешев е доста честен, няма по какъв начин да пропусне. Е, Пеевски няма от какво да се тормози, тъй като и той е прочут нравоучител. Известен чак в Америка...

Има вести и към Сотир Цацаров. Любимият на два приятелски народа – българският и този на Чайка, - магистрат ще оглави антикорупционния мастодонт КПКОНПИ. Откакто Пламен Георгиев бе изпратен на сложна и виновна задача във Валенсия, организацията осиротя. Както осиротя домът му, откакто бе отстранена терасата с каручката, барбекюто и сауната… Така, че няма място за униване – Цацаров ще размени Георгиев, което значи доста. Даже не си представяте какъв брой доста.

Нещата обаче стават още по-хубави, въпреки това да е ужасно мъчно. В „ Преди обед “ по бТВ се появи мъж с гола глава, усмихнат като ряпа и хипер деен да дава ум по всичко на всички. Иво Танев, по този начин го показаха. Проверих в Google и се оказа в действителност огромна звезда - взел участие в Биг брат! Представяте ли си?! Много интелигентен тоя вид, да знаете. И си обръснал главата, с цел да не му пречи косата на умнотията.

По едно време в студиото се появи унгарецът Питър Бенс - най-бързият пианист на планетата. И нашият Танев като го подкара:

- Знаеш ли кой ми е обичаният пианист, ха, ха? Дейв Грусин, чувал ли си го?

Бенс се оглежда отговорно, не се сеща.

- Много е огромен, предлагам ти го. Възрастен е към този момент, само че е жив още. Писал е музика за над 100 филми в Холивуд... ха, ха, ха…

Питър Бенс дава заричане и бърза да завърши диалога. Май и водещата Деси Стоянова искаше предаването да свърши час по-скоро, а Танев да се пръждоса нанякъде, където феновете ще бъдат пощадени от мозъчните офанзиви на Танев… Хора, кажете, апелирам ви, по какъв начин е допустимо за мечката, която търсила мед в някакво село, цяла комисия да взема решение дали да бъде гонена или отстреляна, а за клетите фенове никой да не поставя никакви грижи?

А готините неща не свършват и не свършват.

В Боливия митинги, президентът Моралес си бил камшика и избягал в Мексико. Разярени жители залели с алена багра кметицата на град Винто и я предиздвикали да върви боса по улиците. Улиците, които е ремонтирала, милата… Какво ли биха сторили боливийците на Фандъкова? Само че ние сме българи, а не боливийци. Ние нашата Фандъкова я обичаме и преизбираме, калкото пъни ни кажат.

И в Чили безредици, апелирам ви се. Жертви, ранени - и защо? Имало корупция, - викат. Ахмаци! Ние каква корупция имаме и не протестираме, те скочили, апелирам ви се. Ами ще ги бият и обгазяват, какво да ги вършат друго...

В Молдова пък държавното управление паднало, тъй като за основен прокурор бил препоръчан ннякакъв отпадък. Споко – тук всичко е под надзор. Казаха Гешев - значи Гешев. И него всички го обичат, даже повече от Фандъкова.

В България не бушува пожар като в Австралия, няма наводняване като във Венеция, нито израелски ракети са блъснали база " Берлин " на терористите, да вземем за пример. Мир, успокоение, благополучие и никакви боливийци. Това царува в Родината, а сме единствено сряда. Представяте ли си до петък какъв брой още хубавини ще ни споходят? Щастлив народ. Малко непризнателен, само че благополучен!

Дамян Колев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР