България е потърпевша от информационната война срещу страни-членки на НАТО.

...
България е потърпевша от информационната война срещу страни-членки на НАТО.
Коментари Харесай

Джамбазки: Води се информационна война срещу нас заради Скопие

България е пострадала от осведомителната война против страни-членки на НАТО. Страната ни е жертва на такова нахлуване в обществените мрежи, осъществено от служби и организации, които аз персонално свързвам с дълбоката страна в Република Северна Македония, с Белград и с фабриката за подправени вести в Санкт Петербург.
Това съобщи евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на интернационалната конференция “Европа и новите световни закани ”.
 Сигнал от историчка от Битоля за антибългарски излъчвания и пропагандни филми (ВИДЕО) Сигнал от историчка от Битоля за антибългарски излъчвания и пропагандни филми (ВИДЕО)
" Здравейте, Историчка съм от Битоля, Македония, пребивавам в София от 15 година.. Пиша Ви по отношение на " античната " история и минало на " Републик...

Конфликтът сред София и Скопие по отношение на историческите въпроси продължава. Страната ни упреква Република Северна Македония в нарушение на подписания през 2017 година Договор за добросъседство и антибългарска изразителност. РСМ отхвърля.
Споровете обаче станаха мотив България да наложи несъгласие върху преговорната рамка за присъединение на Скопие към Европейски Съюз.
Това не се хареса на Брюксел, защото пречи на един от главните цели на блока - разширение въздействието на Съюза в района Западни Балкани. Освен това противоречивите въпроси сред България и Република Северна Македония наподобяват неразбираеми за Брюксел.
У нас всички институции са единни по въпроса. Дори “Дондуков 1 ” и “Дондуков 2 ” са на едно мнение, макар че постоянно сме привикнали представителна и изпълнителна власт да влизат в конфликти.
 Журналист уточни за какво Чехия и Словакия отхвърлят условията ни за Северна Македония Журналист уточни за какво Чехия и Словакия отхвърлят условията ни за Северна Македония
" Заключенията за разширението на Европейски Съюз в Западните Балкани, в които през вчерашния ден бяха включени част от българските условия към Северна Македо...
Критиците обаче считат, че държавното управление ни ще изпадне в изолираност поради решението си и го дефинират като взето под натиска на съдружните сътрудници в лицето на “Обединените патриоти ”.
Според Джамбазки зад осведомителната война с България стоят и родни общественици.
“Аз не мога да приема, че български жители - дали непринудено и умишлено, или пък платено, биха могли да са ангажирани с антибългарска политика, само че виждате, че имаме такива.
И общественици, и политици в България работят за антибългарската идея и против интереса на Северноатлантическия контракт ”, уточни Джамбазки.
Евродепутатът даде образец, че в публичното пространство се популяризира погрешното изказване, че в случай че страната ни не поддържа Северна Македония, ще бъде нападната от Русия или от Съединени американски щати.
 Безобразните неистини за българската история в Македония - цар Самуил основал македонска династия Безобразните неистини за българската история в Македония - цар Самуил основал македонска династия
В учебниците по история, по които учат децата в Северна Македония, цар Самуил е македонски цар, който вдигнал въстание и отхвърли бълга...
“ Нали Република Северна Македония с благословията на България стана част от НАТО? Нали има член 5 на това НАТО? Ако Македония бъде нападната, ние всички ще реагираме и ще я защитим.
Напротив - сега антиевропейски сили работят на територията на Република Северна Македония, и те са под директното въздействие на Белград и на Москва ”, счита евродепутатът.
По думите му в редица западноевропейски издания се вихри необятна антибългарска акция.
“Тук се вижда доста мощен проблем и на Европейски Съюз, и на Северноатлантическия контракт. От територията на страни, членове на Северноатлантическия контракт, се води акция против други страни, членове на Северноатлантическия контракт, и това минава без всевъзможни последици. Това поражда основателно подозрение до каква степен може да бъде задействана груповата защита ”, уточни Джамбазки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР