България е на практика единствената неуязвима от мигранти до този

...
България е на практика единствената неуязвима от мигранти до този
Коментари Харесай

Страната ни е единствената неуязвима от мигранти до този момент, вярва Борисов

България е на процедура единствената неуязвима от мигранти до този миг. Българският вид, който приложихме, работи добре и се надявам и в Европа да го споделят.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов след ревизия на положението на границата в региона на Малко Търново, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Борисов означи, че натискът по границата е огромен, само че контролът е мощен, а съглашението с Турция работи доста добре. Той посочи, че над 2500 индивида са върнати по страни на генезис за близо година.

Премиерът заяви, че от понеделник ще бъдат командировани още 40 граничари, както и в допълнение 50 души от специфичните сили. Предстои да бъдат закупени нови 70 автомобила, откакто неотдавна бяха получени 180. Граничарите са изцяло обезпечени и с нужното им облекло.

" Доволен съм доста от напъните, които се поставят. Българите имат храбри и добре готови граничари ", похвали Борисов граничарите.

Той означи, че има към 200 мигранти в центровете в страната.

" Всички спим умерено и си мислим, че това е даденост, а то не е - изискуем го на всички граничари, които непрекъснато пазят границата ", посочи още министър-председателят и добави, че най-изявените ще бъдат наградени./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР