България е малка в Европейския съюз (ЕС), защото е точно

...
България е малка в Европейския съюз (ЕС), защото е точно
Коментари Харесай

Кънев: България е малка в ЕС заради политическия капацитет на Борисов

България е дребна в Европейския съюз (ЕС), тъй като е тъкмо толкоз огромна, колкото е огромен политическият потенциал на премиера Бойко Борисов. Това сподели лидерът на листата на " Демократична България " (ДСБ, " Да, България ", " Зелено придвижване " ) по време на откриването на предизборната акция на обединението за евроизборите на 26 май.

По думите му половината европейски страни нямаше да са мирни, в случай че не бяха в Европейски Съюз. " Испания няма да бъде същата, в случай че напусне Европейски Съюз. Англия още не е напуснала Европейски Съюз, а в Ирландия насилието се разсъни. Всички страни, които не са в съюза, са със спящи спорове ", сподели той.

Важно било и да се работи за обща европейска политика за правораздаване, с цел да се " върне чувството за правораздаване и ще покаже, че има кой да накаже цветановците ".

По думите на втория в листата -Стефан Тафров (Да, България), Европейския съюз (ЕС) е изгубил доверието си в България и това може да се промени, в случай че се споделя истината и за корупцията в страната, и за желанието на хората за смяна.

" Казаха ми, че 13 е обичаното число на Бойко Борисов. Значи ориста обича нас, а не него. Време е да си отива ", сподели водачът на ДСБ Атанас Атанасов, съгласно който " Демократична България " е четвърта политическа мощ и е изправена пред първото си съществено политическо тестване. След това още веднъж заприказва за ГЕРБ: " Искат Европа да ги чуе. Тя освен ги чува, само че и ги вижда. Гледа ги и по тази причина имаме мониторинг, не сме в НАТО и еврозоната. Трябва да изметем тези от властта ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР