България е изправена пред множество кризи, но три са фундаментални.

...
България е изправена пред множество кризи, но три са фундаментални.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Едва ли ще формираме правителство, по-скоро вървим към нови избори

България е изправена пред голям брой рецесии, само че три са фундаментални. Трябва да ги назовем и оценим съответно, с цел да продължим нататък. Това съобщи съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в декларация от името на парламентарната група по време на тържествената първа сесия на 48-ото Народно заседание.

Първата рецесия съгласно Иванов е " голямата геополитическа спазъм, която стартира с експанзията на Путин в Украйна ". Той изясни, че това е прекосяване в нова ера, в която острото опълчване в интернационалните връзки придобива ново значение.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския акцентира, че с съветската инвазия в Украйна Путин прави опит да пренапише разпоредбите, и добави, че България би трябвало да има по-активна позиция в НАТО и Европейски Съюз, а не да води политика на неутралитет.

Вторият проблем пред страната ни е политическата рецесия, уточни Иванов.

След поредна вълна на митинги, България не може да образува устойчиво и трайно ръководство към този момент месеци наред. На път сме към последващи избори. Служебното ръководство стартира да наподобява не като изключение, а като някакво ново предписание, което се обрисува, разяснява съпредседателят на Демократична България.

По думите му фундаменталната причина, заради която политическите партии не могат да образуват държавно управление е в корупцията.

Ситуацията може да се възстановява при заслужено правораздаване. Ние, без да реформираме правораздаването, няма да можем да решим политическата рецесия, предизвести Иванов.

На трето място политикът сложи инфлацията и енергийната рецесия.

В този парламент мъчно може да се образува държавно управление. Не ни би трябвало ръководство на компромиса. България заслужава ръководство с висока упоритост. Да не вършим взаимни отстъпки с огромните национални цели, приключи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР