България е изпълнила всички препоръки на Европейската комисия по механизма

...
България е изпълнила всички препоръки на Европейската комисия по механизма
Коментари Харесай

Пада ли мониторингът над България?

България е изпълнила всички рекомендации на Европейската комисия по механизма за съдействие и инспекция. Няма да има повече отчети - това е констатацията в отчета, който ще бъде оповестен публично на следващия ден, съобщи Би Ти Ви.

Европейска комисия прави тази рекомендация, само че занапред ще бъде взето решение за привършване на механизма. Както и до момента, ще се чака мнението на Съвета и Европейския парламент. Така краят на отчетите не значи, че мониторингът пада, тъй като има доста механизми за мониторинг в общността. Всяка една процедура се състои от няколко съставния елемент, които би трябвало да бъдат преминати.

" Новите механизми за върховенството на закона, Европейският прокурор Кьовеши - преди малко беше определена, макар страховете на нашите ръководещи, както и общият механизъм, който към този момент е привързан със наказания, за разлика от този, който до момента съществуваше, ще влязат в действие в България. Така че, който в София си мисли, че се е отървал от условието в България да има господство на закона, надълбоко бърка. Но, най-важното е, че българските жители са на ход " - по този начин разяснява обстановката водачът на " Да, България " и някогашен правосъден министър Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР