България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически

...
България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически
Коментари Харесай

Нидал Алгафари посочи защо вече 20 г. не иска да стъпи на нашето Черноморие

България е подготвена с рекламния си клип за идния туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгари, клипът няма ясна таргет група, която цели да притегли.

" България си е доста красива. Малко ме тормози дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е ориентиран клипът? Хубави фрагменти, само че няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим международни имена. Ще притеглим междинната група “, съобщи в " България заран " Нидал Алгафари.

" Със сигурност може да се популяризира повече и доста по-добре. Дали този клип ще се изгода от тур организации, дали ще се пуска по други малките екрани, международни, само че по този начин общо към всички няма да се получи ", добави още Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR.

И призна, че от дълго време не посещава родното Черноморие.

" Аз отивам на едно и също място към този момент 20 година Не е България, тъй като ги няма тези сергии вид " Илиянци ". Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, неприятната храна. И те ме отхвърлиха да отивам на нашето Черноморие. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие “, безапелационен бе Алгафари.

И добави, че страхът от ковид кара хората да бъдат по-предпазливи и да ще вземат решение за почивките си в последния миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР