България е една от най-малко негативните държави в света, показва

...
България е една от най-малко негативните държави в света, показва
Коментари Харесай

България е една от най-малко негативните държави, показва проучване на Галъп

България е една от минимум отрицателните страни в света, демонстрира последното изследване за настроението на хората на " Галъп ".

По показателя на негативността България има 21 точки (от общо 100), също колкото Беларус, Холандия, Нова Зеландия и Швеция. Страната със единствено 1 точка е Тайван, следват я Киргизстан, Казахстан, Естония и Узбекистан. Гражданите са отговаряли на следните въпроси: дали са изпитвали физическа болежка, паники, горест, стрес и яд във вчерашния ден.

Изследователите означават, че страните на дъното на класацията по негативност не е наложително да са най-доволни, както и че в отговорите съществуват културни разлики.

" Светът е по-стресиран, угрижен, печален и изпитващ болежка в наши дни ", написа в предоговора на проучването, което обгръща над 154 000 души в 146 страни и това по какъв начин са се чувствали в предходния ден.

В същото време международните равнища на щастието са най-ниските в последното десетилетие, като най-нещастните две страни са Централноафриканската република и Ирак.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР