България е една от държавите, която се включи в благодарствената

...
България е една от държавите, която се включи в благодарствената
Коментари Харесай

Благодарствени билборди към мeдиците по света

България е една от страните, която се включи в благодарствената галерия " Thank you, doctors! ", която започва навън в доста градове по света. Изложбата събира илюстрации на художници и дизайнери от разнообразни страни по света, които с творбите си показват признателност към работата и отдадеността на медицинските служащи и лекарите по света в дните на пандемия от COVID-19.
През последните месеци стотици хиляди медици от целия свят прекосяват градовете, в които живеят, с цел да стигнат до лечебните заведения, в които работят. В изискванията на изолираност те са от дребното хора, които се придвижват в градското пространство непрекъснато. Билбордите насочат благодарствени послания към медиците за тяхната работа и отдаденост във времето на пандемията от ковид. За " платна " на изложбата са употребявани свободните билборди в другите градовете. Позициите с илюстрации са подбрания по този начин, че да следват пътя на медиците до лечебните заведения, които са най-натоварени с епидемията.

В изложбата вземат участие Румъния, Сърбия, Съединени американски щати, Германия, Албания, Испания, България и други страни, като всеки ден към изложбата се причисляват нови градове по света.

" Ако погледнем на изкуството, като метод на оцеляване в света въобще, то през днешния ден актьори в светлината на прожекторите, са точно нашите медици, а ние следим с неспокойствие и признателност тяхното осъществяване. Да си доктор в България е същинско изкуство заради ред аргументи от друг темперамент. Чувство за отдаденост на специалността е познато на всеки актьор. Но актьорът познава и друго чувствo - това на благодарността. Затова взехме решение да я изразим по-най положителния метод, по който можем ", разясняват български създатели, които се включиха в изложбата.




Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР