България е държавата, която има нула миграция. Това заяви премиерът

...
България е държавата, която има нула миграция. Това заяви премиерът
Коментари Харесай

Борисов: В България има нула миграция

България е страната, която има нула миграция. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с министър-председателя на Федерална провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер.

Снимка: Министерски съвет

„ С Йоханна сме другари от доста години, била е на нашата граница. България е страната, която има нула миграция с помощта на всички взети ограничения, спазвайки всички европейски правила “, посочи министър председателят Борисов.
Българска народна банка: Над 600 млн. евро са изпратени от емигранти до България Най-много пари получаваме от Германия, Съединени американски щати и Испания
Двамата политици са разискали бъдещето на Западните Балкани и на района. министър-председателят Борисов означи, че положителното партньорство с Долна Австрия е образец за поощряване на по-тясно районно съдействие сред градове, общини и компании. По думите му има действителни благоприятни условия за задълбочаване на търговско-икономическото партньорство.

Според българския министър-председател, съответни резултати може да даде съдействието в региона на цифровизацията на стопанската система, внедряването на нововъведения и осведомителните технологии.
Мигранти от Северна Македония изгориха българското знаме в Австралия Недоволните стачкуват против Преспанското съглашение и смяната на името на западната ни съседка
Борисов добави, че друга сфера с капацитет е производството на аварийни елементи и съставни елементи за водещи международни производители на коли и предприятия в областта на услугите със забележителна добавена стойност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР