България е държавата, която има нула миграция. Това каза премиерът

...
България е държавата, която има нула миграция. Това каза премиерът
Коментари Харесай

Борисов: България е държавата, която има нула миграция

България е страната, която има нула миграция. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на среща с министъра на външните работи на Чехия Томаш Петричек, представен от държавната пресслужба.

Министър-председателят подчертава върху сериозната работа на страната ни по защитата на външната граница на Европейския съюз, като посочи, че се съблюдават всички регулации.
България получила от Европейски Съюз 300 милиона евро за усъвършенствания в шест миграционни центъра От 2015 година до момента в евросъюза са били разселени 63 000 мигранти
По думите му съглашението сред Европейски Съюз и Турция работи съвършено. Той добави, че Чехия е значим сътрудник на България в Европейски Съюз и съдружник в НАТО.

Снимка: Министерски съвет

Двамата политици разискаха още положителното съдействие сред България и Чехия, като подчертаха капацитета за задълбочаване на двустранните връзки в търговско-икономическия бранш.
Бежанският напън по границите ни – доста по-нисък спрямо 2013 година От началото на 2019 година до края на септември са хванати 370 души, а през цялата 2013 година -11 618
В диалога фокус беше подложен върху усилването на партньорство в сфери като капиталово съдействие, туризъм, ИТ бранш, хранително-вкусовата индустрия, зелени вложения във високоефективни промишлености и услуги със междинна и висока добавена стойност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР