България е държава, която от доста време се бори за

...
България е държава, която от доста време се бори за
Коментари Харесай

Бивш правосъден министър: Случващото се покрай ареста на Борисов е притеснително


България е страна, която от много време се бори за върховенството на закона. Това значи, че в случай че има ограничаване на придвижването 40 км/ч, всички би трябвало да се движат с 40 км/ч. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният министър на правораздаването Антон Станков.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 80
Това, че някой в миналото е правил безобразия, не значи, че идната власт има право на същите неща. Едното безвластие не оправдава друго безвластие, съобщи той във връзка арестите на някогашния министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, някогашния министър на финансите Владислав Горанов, и пиара на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Аз съм дал своя вот за това държавно управление, само че това, което се случва сега, ме тормози в няколко аспекта. Разбрах, че делото е разпределено в Софийската градска прокуратура, а способената прокуратура е профилираната, която е оповестена за закриване. Притеснява ме и методът, по който е разпитан Васил Божков от Дубай. Аз не познавам подобен процесуален ред. Третото голямо терзание е намесата на европрокуратурата. България съгласно мен влиза в голям интернационален скандал, тъй като европрокуратурата е основана да взема решение проблеми на Европейския съюз, а ние използваме името ѝ за някакви дребни цели на фона на всичко, за което е основана тя, уточни Станков.

В тази страна би трябвало да се съблюдава законът, без значение кой е на власт. Аз не съм сюрпризиран от ареста на Борисов, той би трябвало да носи отговорност, само че това би трябвало да стане по законов ред. Няма неприятен закон. Всеки закон може да бъде прибавен със съответната мъдрост и съответното познание, сподели още някогашният правосъден министър.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР