България е държава, която има нула мигранти благодарение на всички

...
България е държава, която има нула мигранти благодарение на всички
Коментари Харесай

Ние сме държавата с нула мигранти, похвали се Борисов

България е страна, която има нула мигранти с помощта на всички ограничения, които сме взели, спазвайки всички европейски правила - това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на среща с министър-председателя на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер.

Самата Йоханна Микл-Лайтнер беше на границата и се убеди в това. България и Австрия се намират от двете страни на Западните Балкани и имаме доста хрумвания за бъдещето на този район, написа след това на страницата си във фейсбук министър председателят.

„ В България има доста австрийски вложители, голям стокооборот и огромно другарство със Себастиан Курц “, разяснява още министър председателят.

Борисов изясни че двамата са разискали доста хрумвания по отношение на бъдещето на Западните Балкани и развиването на интернета, като той акцентира, че страната ни има един от най-хубавите в Европа и че във всяко учебно заведение има wi-fi.

Премиерът похвали и еврокомисарите на България и Австрия и съобщи, че двете страни имат необичаен късмет да работят по общи планове в цифровата стопанска система, културата и археологията.

„ Българският еврокомисар е комисар на бъдещето - там са образованието, университетите, нововъведенията, Еразмът - една от най-хубавите европейски стратегии за младежи, младежта и спорта, културата ", разяснява Борисов.

„ Трябва да стана на 100 години, с цел да я свършим цялата тази работа, която сме си определили ”, пошегува си Йоханна Микл-Лайтнер, на което премиера отвърна: „ Ти най-малко си млада, можеш “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР