България е член на ЕС и НАТО, споделящ демократичните и

...
България е член на ЕС и НАТО, споделящ демократичните и
Коментари Харесай

Гешев се изкара борец срещу пропагандата на Кремъл, но си замълча за Скрипал и Гебрев

" България е член на Европейски Съюз и НАТО, споделящ демократичните и хуманни полезности. Надявам се българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост. Няма идея, която да оправдае убийствата на почтени украински жители. ", се споделя в обява на Гешев в профила му в Twitter. 

България е член на???????? Европейски Съюз и НАТО, споделящ демократичните и хуманни полезности. Надявам се българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост. Няма идея, която да оправдае убийствата на почтени украински жители.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
 

Интересна е тази неотложност от страна на родния Обвинител №1. Това при все, че прокуратурата реши да е много по-мълчалива по отношение на данните за тримата чиновници на съветското ГРУ, свързани с отравянето на Сергей Скрипал, които са обитавали у нас. Държавното упрекнати мълчи и за отравянето на предприемача Емилиян Гебрев, синът му и върховен чиновник на компанията. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР