България Две деца са задържани за убийство в хасковско село

...
България Две деца са задържани за убийство в хасковско село
Коментари Харесай

Две деца са задържани за убийство в хасковско село

България Две деца са арестувани за ликвидиране в хасковско село Момчетата са на 13 и 15 години 27 ноември 2019, 11:17  Две деца са арестувани за ликвидиране в хасковско село Източник: istock
адържаха две деца за ликвидиране в хасковското село Александрово, оповестиха от полицията.

Момчета на 13 и 15 години срещнали жертвата, който бил приютен в дома на родителите на по-малкия. В разпрата сред тях, мъжът извадил нож, което агресирало децата и те го пребили смъртоносно.

Като видели, че е мъртъв , го изнесли на улицата за прикриване на дейностите си, а ножа захвърлили към къщата. Трупът на мъжа бе открит в понеделник сутринта на тротоара, наоколо до мястото, където е живеел.

При аутопсията правосъдният доктор е установил, че по тялото му има следи от физически контузии, мозъчен кръвоизлив, счупени шест ребра, кръвоизлив в коремната празнина и голям брой повърхностни рани и охлузвания по долни и горни крака, които са причина за гибелта.

Хасковските криминалисти благодарение на психолози от Института по психология-София, открили, че в убийството интервенция имат момчетата. Криминалистите довели малолетния в ръководството, а по-големият бил открит при родственици в симеоновградското село Тянево, където се укривал.

В хода на следствието е бил осъществен оглед на местопризшествието, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и е назначена съдебномедицинска експертиза.

След приключването на марката му протекция, малолетният е освободен, а 15-годишното момче е с мярка на задържане до 72 часа в следствения арест с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура в Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка неотклонение "задържане под стража " по отношение на обвиненото момче.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР