България ДПС ще подкрепи вота на недоверие, Атака още мисли

...
България ДПС ще подкрепи вота на недоверие, Атака още мисли
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие, "Атака" още мисли

България Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение, " Атака " още мисли От ГЕРБ обявиха - " Българска социалистическа партия популяризира подправени вести "  Василена Василева 24 януари 2020, 13:16  Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение, Източник: БГНЕС
ПС ще поддържа вота на съмнение против държавното управление, импортиран от Българска социалистическа партия, а от "Атака " към момента ще мислят каква позиция да заемат. Това стана ясно от изявленията на народните представители Джевдет Чакъров и Павел Шопов.

Шопов от своя страна прикани социалистите да отговорят на въпросите им и да кажат дали могат да обещаят, че ще отстранен глобите против Русия, да оказват помощ за признаването на геноцида по време на турското иго, както и дали ще работят за въвеждане на европейските пенсии.

Четвърти избор на съмнение, Движение за права и свободи не го подписа, ГЕРБ не има вяра да мине

"Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има избор на съмнение заради доста аргументи. Те са вътрешнопартийни за Българска социалистическа партия. Предстои избор на ръководител. Целта е и свалянето на държавното управление, може би финален опит да има предварителни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за избор на съмнение, мисли първо да има ли, а по-късно по какъв мотив ", съобщи депутатът.

Цонев: Правителството ще падне, в случай че всички от опозицията гласоподават

Според него въпросът за Българска социалистическа партия не е в Перник, за боклуците, за екологията, а в това дали да се смъкна ли държавното управление.

Павел Шопов означи, че Българска социалистическа партия не били поканили "Атака " по формалния ред, а "ги дърпали за ръка и желали да разясняват вота на съмнение ".

"Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите сътрудници от ГЕРБ. Вие разсъждавахте. Те, от "Атака ", толкоз са ни набрали на това оскърбление, на което ни подложиха от ГЕРБ, по тази причина че нарушиха салдото в Народното събрание. И вие не ни защитихте ", разяснява Шопов.

Нинова: Мегахолдингът за ВиК няма да реши проблемите

Световните медии: Кабинетът „ Борисов” ще оцелее

По думите на Младен Шишков от ГЕРБ пък Българска социалистическа партия освен давали необятна писта на подправената информация, а и били нейни създатели.

"През последните няколко седмици все по-често ставаме очевидци на манипулирана, преекспонирана, другояче казано подправена информация. Често ставаме очевидци на тиражиране на неистини. За голямо страдание този информативен поток, освен че получава необятна писта от сътрудниците от Българска социалистическа партия, само че те също са създатели на част от тази подправена информация за голямо страдание. Разбира се, ние няма по какъв начин да останем безучастни в този развой и ще дадем своите причини в тази посока ", закани се Шишков.

Той опроверга част от популяризираната информация.

"Започвам може би с най-тежката неистина, възпроизвеждана последните няколко седмици от опозицията. Над 500 хиляди българи или половин милион, с цел да звучи по-значително, са на воден режим. Категорична неистина. Даже мога да изтъквам точния текст във вашите претекстове ", сподели Шишков.

По думите му истината е, че действителните данни от ВиК операторите към 30 декември 2019 година са, че хората, които живеят с места с нарушено водоподаване са 116 951 ", добави още той.

Според него последващо погрешно изказване е, че загубите на вода нарастват до 61% все още. По думите му тук-там, където има осъществени планове за воден цикъл, загубите са намалели фрапантно.

Депутатът акцентира, че запазена марка на Българска социалистическа партия е да нагнетява напрежение и сладкодумен образец за това била точно рецесията в Перник.

"Фалшивите вести се връщат като бумеранг ", напомни той.

Народният представитело от Българска социалистическа партия и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов репликира Младен Шишков като му сподели, че подправените вести били взети от Националния статистически институт, от разбора на КЕВР за ВиК бранша, а те единствено се позовавали на тях.

Споровете в залата продължиха повече от три часа.

Управляващите упрекнаха левицата, че основават суматоха с днешния спор.

Председателят на комисията по околна среда и някогашен екоминистър Ивелина Василева уточни, че не са сюрпризирани от рецензиите на опозицията, които дефинира като самоцелни, ориентирани да основат суматоха и нервност.

"Още от 2009 година работим върху законодателна рамка, синхронизирана с европейската, при ръководството на водите следваме европейските правила, отчитаме стратегическото значение на водните запаси и залагаме на водещата роля на страната ", акцентира тя.

По данните на Василева, за няколко години е построена над 250 км ВиК мрежа и 51 броя повече пречиствателни станции в сравнение с през целия социализъм. Тя акцентира, че потребностите във ВиК бранша са повече от опциите, само че при разпределение на наличния запас в никакъв случай общините не са били делени на "наши " и "ваши ".

Бившият екоминистър означи, че през 2009 г, след ръководство на Българска социалистическа партия, е имало над 120 незакрити депа за отпадък в страната, в този момент всички остарели депа са затворени и към този момент има 52 районни системи за изгаряне на боклуци, в София работи най-големият цех на Балканите.

Според Василева жителите чакат най-правилните решения, само че в лицето на Българска социалистическа партия ръководещите не виждат градивна съпротива, левицата е лишена от визионерство.

"Не сте прочели добре претекстовете за вота, тъй като за всеки бранш е препоръчано съответно решение, репликира социалистът Явор Божанков. Успяхте да превърнете България в хъб за систематизиране на италианския отпадък ", разяснява той.

"Операцията на италианските карабинери по боклуците свърши повече работа в сравнение с всички български екоинспектори и служители ", добави го сътрудника му Манол Генов.

Ивелина Василева беше безапелационна, че там, където има незаконосъобразни дейности, отговорните би трябвало да бъдат осъдени с цялата суровост на закона.

Най-големият проблем във водния бранш сега е да се търси различен път, запас, водната промяна да бъде доведена до дъно, акцентираха още от ГЕРБ.

"ГЕРБ и "Обединени патриоти " ще поемат своята отговорност за рецесията в Перник, само че страната сега работи с целия си капацитет, запас за разрешаването на рецесията ", увери депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

По думите му, Българска социалистическа партия за следващ път не съумели да надскочат политическия си нарцисизъм и се опитвали да разрешат една рецесия със основаването на още по-голяма - политическа.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева избор съмнение борисов бсп герб .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара  1 Банките подвигат такси и комисиони  1 Обявиха грипна почивка в София  1 Медицинска сестра източила банковата карта на умрял пациент  1 Цените на панелките падат поради новото строителство --> Пaрите ни  Банките подвигат такси и комисиони Банките подвигат такси и комисиони  Обявиха грипна почивка в София Обявиха грипна почивка в София  Медицинска сестра източила банковата карта на умрял пациент Медицинска сестра източила банковата карта на умрял пациент  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  <br> След нейното <strong> изобретение </strong> тази болест към този момент не е <strong> смъртна присъда </strong> <br>
След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна присъда
 Змии може да са предали на хората мистериозния ковид Змии може да са предали на хората мистериозния ковид  <br> <strong> Грузинското семейство </strong>, което дефинират за <strong>
" />
Грузинското семейство , което дефинират за "най-красивото "
 <br> Зодиакалните двойки, които <strong> рядко се карат </strong> <br>
Зодиакалните двойки, които рядко се карат
Последни  Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение, Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение, " Атака " още мисли  <p>Къде е през днешния ден едно от <strong>любимите деца</strong> на Холивуд</p> Къде е през днешния ден едно от обичаните деца на Холивуд  Почина огромният български художник Андрей Даниел Почина огромният български художник Андрей Даниел  Грипна зараза в София от понеделник Грипна зараза в София от понеделник  Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора за цигара Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора...  1 Борисов: Обмисляме енергийно партньорство по оста...  <p><strong>Охридските перли</strong> &ndash; съкровището на Северна Македония</p> Охридските перли – съкровището на Северна...  д Двама съветски дипломати у нас упрекнати за изнасяне на...  <p>Котката, която може<strong> &quot;да се взира в душата ви, до момента в който...&quot;</strong></p> Котката, която може "да се взира в душата ви...  <p><strong>Американската закуска</strong> - лесна, бърза и вкусна</p> Американската закуска - лесна, бърза и вкусна  Златолист: Как се живее без тръбопровод в 21 в. Златолист: Как се живее без тръбопровод в 21 в.  <p>Филмите, които се <strong>присмяха </strong>на <strong>нацизма</strong></p> Филмите, които се присмяха на нацизма  Снимката е илюстративна Чуйте гласа на 3000-годишна мумия  Симеонов упрекна Комисията по <a href=хазарта в незаконно подпомагане " /> Симеонов упрекна Комисията по хазарта в незаконно...  Европейската комисия подписа съглашението за Брекзит Европейската комисия подписа съглашението за Брекзит  <p>Постъпка на <span style= Постъпка на Рафаел Надал завладя обществените мрежи  <p>Страховитите <strong>пандемии</strong>, трансформирали човешката <strong>история</strong></p> Страховитите пандемии, трансформирали човешката история  Бурята Бурята " Глория " взе нови жертви, опустошава Испания  Кой е отговорен за верижния конфликт на четири трамвая Кой е отговорен за верижния конфликт на четири трамвая  <p>Тестват най-малката летяща кола в света</p> Тестват най-малката летяща кола в света Всичко от през днешния ден Виц на деня Виктор Юго пътувал из Франция. В едно село му поискали паспорта и служителят на реда го попитал с какво се занимава: - Ами, аз пиша - отговорил… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Ето ги - 10 най-красиви мъже в света Водещи вести  Почина огромният български художник Андрей Даниел Почина огромният български художник Андрей Даниел  д Двама съветски дипломати у нас упрекнати за изнасяне на държавни секрети  1 Борисов: Обмисляме енергийно партньорство по оста Израел-Кипър-Гърция  Симеонов упрекна Комисията по <a href=хазарта в незаконно подпомагане " /> Симеонов упрекна Комисията по
хазарта в незаконно подпомагане  Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора за цигара Повече ли работят чиновниците, които не употребяват отмора за цигара  Европейската комисия подписа съглашението за Брекзит Европейската комисия подписа съглашението за Брекзит  Златолист: Как се живее без тръбопровод в 21 в.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР