България До 1200 лв. бонуси за българите, които се върнат

...
България До 1200 лв. бонуси за българите, които се върнат
Коментари Харесай

До 1200 лв. бонуси за българите, които се върнат от чужбина

България До 1200 лева бонуси за българите, които се върнат от чужбина Няма българска компания, няма шеф, който да не се нуждае от висококвалифицирани фрагменти, уточни зам. министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова  Николай Киров 23 януари 2020, 12:35  До 1200 лева <a href=бонуси за българите, които се върнат от чужбина " >
До 1200 лева
бонуси за българите, които се върнат от чужбина
 Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука
Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука
 Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник
Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник
 Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан
Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан
 Пожар в Драгоманското тресавище
Пожар в Драгоманското тресавище
 Слънчево, само че студено в четвъртък
Слънчево, само че студено в четвъртък
 Последните години на Народна република България: дали и през днешния ден не е същото?
Последните години на Народна република България: дали и през днешния ден не е същото?
 Румен Радев изиска помощ от Израел за водната рецесия
Румен Радев изиска помощ от Израел за водната рецесия

а да върне в България българите, учещи в чужбина, държавното управление им предлага разнообразни тласъци, чиято стойност може да доближи 1200 лева на месец, оповестява NOVA.

Сред опциите са средства за детегледачка, при липса на място в детска градина за детето на върналите се българи или помощ за наема, в случай че фамилията няма лично жилище.

„ Това е една от самодейностите, които още през предходната година стартирахме”, разясни зам. министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова.

„ В момента над 6 000 са младежите, които учат в влиятелни университети във Англия. Около 1 200 в Шотландия, 1 400 във Виена и близо 7 000 учащи в Германия. Проведохме изследване измежду тези младежи и над 60% от тях имат предпочитание да се върнат в България”, уточни Русинова.

„ На процедура няма българска компания, няма шеф, който да не се нуждае от висококвалифицирани фрагменти. В момента към 10 000 са оповестените работни места в цялата страна в бюрата по труда. Основно се търсят хора за бранша на услугите, икономисти и инженери”, регистрира Русинова.

„ Целта ни е да подпомогнем младежите в случаите, в които те имат интерес освен да се върнат в София и градовете където са разположени огромните работодатели, предлагащи високоплатени работни места, само че и в дребните обитаеми места. Това е повода да подкрепим и самия работодател”, добави тя.

„ За нас е значимо да подсигуряваме на всички тези младежи, които отиват да учат в влиятелни университети, че можем да ги подкрепим. Дългият път да задържим младите в България е през вложенията в образованието. Когато има качествено образование - приблизително и висше, огромна част от младежите ще останат у нас”, съобщи Зорница Русинова.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: емигранти .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България  1 Пробутват ни облекла " втора употреба " за нови посредством онлайн бутици  1 Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт  1 Защо над 70% от розовото ни масло стои непродадено --> Пaрите ни  Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България  Пробутват ни облекла Пробутват ни облекла " втора употреба " за нови посредством онлайн бутици  Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви  <br> " />
" Искаше ми се тази фотография да не беше правена "
 <br> <strong> Рускиня </strong> е двойничка на <strong> Анджелина Джоли </strong>. Вижте я <br>
Рускиня е двойничка на Анджелина Джоли . Вижте я
 <br> <strong> 7-те изгоди </strong> за здравето от <strong> ходенето </strong> пешком през зимата <br>
7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата
Последни  <p>Три трамвая се удариха в София, има жертва и ранени</p> Три трамвая се удариха в София, има жертва и ранени  До 1200 лева <a href=бонуси за българите, които се върнат от чужбина " /> До 1200 лева
бонуси за българите, които се върнат от...  Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш Гутериш: Пред нас са четирите конника на Апокалипсиса  Змии може да са предали на хората мистериозния ковид Змии може да са предали на хората мистериозния...  Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука  Бойко Борисов Борисов за бандитите в Ролс-Ройс и хазартния бизнес  Парламентът на Венецуела Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в...  <p>Защо <strong>барабанистът </strong>на &quot;Аеросмит&quot; <strong>съди </strong>групата&nbsp;</p> Защо барабанистът на "Аеросмит " съди...  Медийната независимост. Кой дърпа конците Медийната независимост. Кой дърпа конците  Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник  <p><strong>Грузинското семейство</strong>, което дефинират за<strong> &quot;най-красивото&quot;</strong></p> Грузинското семейство, което дефинират за...  <p>Най-добрите <strong><span style= Най-добрите Instagram предписания  <p><strong>Учените</strong>, които са лежали в <strong>затвора</strong></p> Учените, които са лежали в пандиза  <p>Нова заплаха в Австралия &ndash; смъртоносни паяци</p> Нова заплаха в Австралия – смъртоносни паяци  Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан  <p>СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай</p> СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай  <p>Пожар в Драгоманското блато</p> Пожар в Драгоманското тресавище  <p>Слънчево, само че студено в четвъртък</p> Слънчево, само че студено в четвъртък  <p>След нейното <strong>откритие </strong>тази болест към този момент не е<strong> смъртна присъда</strong></p> След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна...  Илон Мъск желае да засели 1 милион души на Марс Илон Мъск желае да засели 1 милион души на Марс Всичко от през днешния ден Виц на деня - Излизам от кръчмата и гледама надпис на фитнеса насреща " Ти можеш повече ".. - И ти? - Върнах се и ударих ощ три ракии... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  Какви са изгодите от медитацията (ВИДЕО)  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Водещи вести  <p>Три трамвая се удариха в София, има жертва и ранени</p> Три трамвая се удариха в София, има жертва и ранени  Бойко Борисов Бойко Борисов за бандитите в Ролс-Ройс и хазартния бизнес  <p><strong>Грузинското семейство</strong>, което дефинират за<strong> &quot;най-красивото&quot;</strong></p> Грузинското семейство, което дефинират за " най-красивото " в страната  Змии може да са предали на хората мистериозния ковид Змии може да са предали на хората мистериозния ковид  Чиста вода Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  <p>Защо <strong>барабанистът </strong>на &quot;Аеросмит&quot; <strong>съди </strong>групата&nbsp;</p> Защо барабанистът на " Аеросмит " съди групата  <p>След нейното <strong>откритие </strong>тази болест към този момент не е<strong> смъртна присъда</strong></p> След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна присъда  <p>Зодиакалните двойки, които <strong>рядко се карат</strong></p> 8 зодиакални двойки, които рядко се карат  Парламентът на Венецуела Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в България  Медийната независимост. Кой дърпа конците Медийната независимост. Кой дърпа конците Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР