България Днес показа най-смелите изпълнителки, които показаха, че са нормални

...
България Днес показа най-смелите изпълнителки, които показаха, че са нормални
Коментари Харесай

ШОК! Чалгата свали грима: Кали и Райна рошави, Мария и Емилия - 100% натюр

" България Днес " сподели най-смелите изпълнителки, които демонстрираха, че са естествени дами и не постоянно наподобяват зашеметяващо секси.

" И те по този начин те... малко изтрещех ", призна Кали и се пусна с рошава коса и налудничев взор.

Фолкаджийката е известна с това, че дъри повече на това, което споделя и прави, в сравнение с по какъв начин наподобява. А и за майка на три деца би трябвало да й признаем, че е сносно. Със сходна визия блесна и Райна, която стои в родния си Сандански.


" Прoвoкирaнa cъм oт прoтecтa нa някoи хoрa и нecпaзвaнeтo нa прaвилaтa дa нaпрaвя изявлeниe. И aкo ce нaлoжи дa дaм бъбрeк - щe дaм. A кaквo ocтaвa зa тoвa прocтo дa cи ocтaнeм у дома. Тoвa e пaндeмия, пoлoжeниeтo e ceриoзнo. Тoвa cигурнo e нaй-cлoжнaтa cитуaция, c кoятo щe ce cблъcкaмe. Cмирeтe ce, изпитвaйтe любoв и cъcтрaдaниe към другитe ", cпoдeли Eмилия в клип, който е снимала у дома. На фрагментите се вижда, че няма никакъв грим, лицето й е изпито, само че въпреки всичко наподобява добре и събира одобрителни мнения за смелостта си.


Женска смелост сподели и иконичната Ивана, която се разкри в жилището си в Пловдив.

" Кафето ми е по-сладко, когато е споделено! Хайде да си приказваме, да си описваме, да споделяме, да се наплачем и разсмеем дружно! Животът би трябвало да продължи! ", надъха почитателите си Ивана и се появи по домакински халат. И на нея слагаме отлична оценка за визия в домашни условия.

" Усмихвам ви се, с цел да ми се усмихнете ", насочи предизвикателство Мария и се появи без грим в леглото си.

Всъщност, спалнята е мястото, от което фелкпевиците най-често си пускат фотоси, до момента в който са затворени поради карантината. Те постоянно се излежават, похапват и даже вършат извършения в леглата си. И междудругото пускат селфи, с цел да натрупат лайкове. Така направи и Преслава.


Бившата рапърка и сегашна чалга певица Диона призна, че може да ядоса ген. Мутафчийски, само че си пусна фотография по какъв начин отива до магазина. Отново безгрижно облечена и без тежки гримове.

Преди няколко дни, когато столицата ни беше снежна, Джена употребява момента да се върне към детството си. " В София имаше доста сняг и взехме решение да си създадем наш си Олаф. Бъдете мощни, вярвайте, молете се, променете се, с цел да завърши по-бързо това тестване за всички ни ", заключи изпълнителката.


А Роксана като същинска стопанка по-често се задържа в кухнята, където готви с прибрана коса, с цел да не цялостни манджите с косми.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР